EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > Station Forums > Fan Faire 2007-2011
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 08-04-2010, 10:31 PM   #1
Ell

Newbie
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Default

I am here a day early, and internet connection is...well...$14 for 24 hours for the plug in ethernet connect via Bally's.  I found a wireless that was less pricy (Traveler's WiFi), at $28 for 3 days but the lag is such that its unplayable in anything stressful ie raid with minimal graphics, never mind trying to play Vent on it while playing.  I don't have a solution, but would suggest one have caution if you were thinking of paying the $ for the connection.  Better to spend the money on something more useful like...um...nickle slots?

Just a heads up.  See you there

Elly of Nektulos - EQ2, one time player of Sunlavi of Seradon - Vanguard and Colora of Ahazi - SWG and Illantha of Inorouk that was, Nameless it became and who know what now? EQ

Ell is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2010, 02:11 AM   #2
Arwyn_RoV

The Quiet Type
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 8
Default

The answer to this is kinda obvious.    You and a few friends go in on the ethernet connection and turn wifi sharing on the laptop you hook up to it.    This basically would allow you to subsidize the 14bucks a night fee across a few players.

Probably not the answer the good folks at ballys were looking to hear however.  *wink wink nudge nudge say-no-more squire*

Arwyn_RoV is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2010, 03:10 AM   #3
Kela

Master
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 394
Default

or just bring out one of those Portable Hotspots from Sprint or whoever. Unfortunatly, Hotel Internet is almost always really bad, sadly it is the ones you have to pay for that tend to be the worst ones, wich is *** backword to me. 

Kela is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2010, 03:56 AM   #4
broojij

Happy Camper
broojij's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: San Diego, CA
Posts: 24
Default

Or try the Att wifi hotspots... I'm not sure of all the coverage area, but there is always that, I know that I can go to any starbucks or (dare I say it) Mcdonalds, (don't laugh, I have a kid) and get a wifi hook up.

Can't wait to get there tomorrow, just finished packing and will be leaving around 9-930 and should be there by 1-1:30.

broojij is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2010, 11:02 AM   #5
TheFever

The Quiet Type
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 17
Default

If you have Verizon mobile broadband, it works fine from your room(north tower at least).

TheFever is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2010, 11:04 AM   #6
Jyve

SOE Community Council
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 42
Default

/hugs my phone with tethering.  Paid for itself over and over.  Anytime there's a phone signal, got internet.

Jyve is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2010, 03:07 PM   #7
Arwyn_RoV

The Quiet Type
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 8
Default

Jyve wrote:

/hugs my phone with tethering.  Paid for itself over and over.  Anytime there's a phone signal, got internet.

This is the sexy answer.   AT&T 3G gets a solid full signal here.   Not sure if our favorite SoE games are raid-worthy connections using this, but I was hanging out in my guilds ventrilo server via it last night and it was fine.

Oh pocket hotspot, how I love you.

Arwyn_RoV is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:11 AM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.