EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > General EverQuest II Discussion > General Gameplay Discussion
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 11-05-2012, 12:06 AM   #1
KukawKukaw

Loremaster
KukawKukaw's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 63
Default

Is there a way to take AAs out of a tree once they are in one? Even a 1 time thing? I will chalk it up to too many beers, but I put a handful into my TS tree and I wish I hadnt. If there is no way that is fine, but I am just hoping.

thnx

__________________
KukawKukaw is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2012, 12:16 AM   #2
Regolas

Loremaster
Regolas's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 603
Default

You can reset each tab/tree, but not individual branches. Should be a reset button at the top left. If that's not there, then there are NPCs that do it for a fee.
Regolas is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2012, 12:28 AM   #3
zehly

Loremaster
zehly's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 78
Default

It would be nice if AA could be set in a edit/save mode -- for example, if I want to play around with assigning points without having to employ math, I could fiddle with arranging the points, and then when I'm happy, click "save" and my AA is set. It would also be nice if, when fiddling, the effects of passive spells be active so you can see how these change your character stats. To prevent exploits, this mode should only be available at an achievement NPC, out of combat. SMILEY
__________________
Count Xehl, 92/320 Illusionist

Savior Niekko, 92/320 Templar

Sir Trixle, ??/??? Brigand
zehly is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2012, 03:14 AM   #4
Finora

Tester
Finora's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3,423
Default

http://www.beetny.com/eq2aa/

You can play with your aa set ups there.

Or you can copy to beta server formerly known as test copy and play with it there endlessly.

For switching things around you can always get an aa mirror & store multiple aa specs.

And the expansion releases soon & there will be an aa reset with that most likely. You will definately have the aa you spent in the tradeskill tree removed as the tradeskill aa are being seperated from adventure aa.

Finora is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:55 AM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.