EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Altar of Malice Beta > General Beta Discussion (AoM Beta)
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 10-08-2014, 02:58 AM   #1
Daalilama

Well-Known Member
Daalilama's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

On beta I tried to zone into the tranquil sea and received "Error while creating Vertex Shader" any ideas whats going on...allows me to keep retrying but that does nothing.
Daalilama is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2014, 02:38 AM   #2
CatsofBlackness

New Member
CatsofBlackness's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

Try updating your graphics card drivers. However this most likely means your graphics card is to old to run the new expansions zones with there updated appearances.
CatsofBlackness is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2014, 02:41 PM   #3
Sisca

Active Member
Sisca's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

You might also want to read through the various "crashing while loading" posts in the beta section of the forums. You should also post your issues along with your system specs in those forums as you're a lot more likely to get help there from people actually playing the beta.

And the error message is nice but having your system specs will make it much more likely that someone will be able to come up with a solution for you.
Sisca is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:34 AM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.