EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Kunark Ascending Beta > Zones and Quest Discussion
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 10-19-2016, 05:35 PM   #151
Margaritas

Member
Margaritas's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

Did not find any updates to the quest in the solo version of the zone.
Margaritas is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2016, 05:48 PM   #152
Uncle

Active Member
Uncle's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

Kunark ascending resurrection machination

sends me to goto and agnostic dungeon that im too high of a level to enter please advise

Uncle
Uncle is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2016, 06:20 PM   #153
Elowith

Member
Elowith's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

I know this has been commented on before, but am unable to find a second rune-inscribed stone in Twark. Not sure if the patch making these more visible has been put in. If so, could some kind soul provide some waypoints?
Elowith is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2016, 06:46 PM   #154
Xianthia

Active Member
Xianthia's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

Quest: Kunark Ascending: A Chosen Weapon
Instance: Baron's Workshop

[BUG] Have collected all the materials and the recipe. I see item to be made when I click on the forge, items are all available. Once I select to create it immediately stops with error message "The selected components you selected are invalid. Trade skill process halted."

EDIT: redoing zone as someone suggested that possibly having items from prior instance (mats) could be stopping the crafting.
Xianthia is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2016, 07:31 PM   #155
Xianthia

Active Member
Xianthia's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

That didn't work. Re-ran the zone, grabbed new mats and still get same error message.
Xianthia is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2016, 07:34 PM   #156
Taiyla

New Member
Taiyla's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default


Did you delete the items you got in previous instances? I did it this morning and while the mirror I picked up the other day worked. I had to delete the parts I had for the weapon. Once I did that I was able to pick them up again and complete the weapon.
Taiyla is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2016, 07:35 PM   #157
Taiyla

New Member
Taiyla's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default


I was not getting any updates from the solo zone either.
Taiyla is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2016, 07:48 PM   #158
Xianthia

Active Member
Xianthia's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default


I did, it didn't work. Deleted all but the recipe since can't delete that. Re-ran zone and gathered new items. No go, still get the same error message.
Xianthia is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2016, 07:59 PM   #159
Xianthia

Active Member
Xianthia's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default


AH this may be why then. I am/was doing the solo instance.
Xianthia is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2016, 10:08 PM   #160
Kaitheel

Developer
Kaitheel's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

I've got a few more changes headed to Beta:
  • Kunark Ascending: A Chosen Weapon - Dalnir's work chest now specifies the need to have completed "The Triumph of Fear."
  • Kunark Ascending: A Chosen Weapon - Recipe components are now the same tier as the recipe.
  • Kunark Ascending: A Chosen Weapon - Quest now offers "Fear's Visage of Greenmist" or "Dread's Visage of Greenmist" as a quest reward.
I am not sure when these changes will be on Beta, but they should be listed in the update notes at that time.
~ Kaitheel
Kaitheel is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2016, 10:12 PM   #161
Krumble

New Member
Krumble's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

Same Issue. Cleared the place out, searched every nook and cranny I could find.
Krumble is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2016, 10:17 PM   #162
Kaitheel

Developer
Kaitheel's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default


Domino found there was an issue with the recipe and its components that does not happen locally. No wonder I wasn't able to reproduce this issue! I needed the recipe components to be the same tier as the recipe. I've submitted that change, but I don't know when it will be on Beta.

~ Kaitheel
Kaitheel is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2016, 10:28 PM   #163
ZUES

Well-Known Member
ZUES's Avatar
 
Posts: n/a
Default

The worst part of this is I have to go back to live, complete quests, copy my character to beta and then start the questline from scratch. I really hope the beta reward is worth all this trouble.

Because of the old quest requirements it would be nice to at least have a clicky or something that saved our progress so that we could copy our main (after doing the quests from 200 expansions ago) and pick up where we left off. Such a pain. My time in beta has almost come to an end. I was forced to switch mains (swashbuckler to defiler) due to my desire to get in a raid force. I have to do all this stuff over again and I'm really frustrated that it's effecting me beta testing a new expansion.

I'm just here to beta test. I don't want to spend 20 years doing it. I can appreciate that you devs want to tap into old quests, I agree and like that, but how about letting us skip some of that old stuff by clicking a quest update thing like Domino did with tradeskill quests?

/angry

[IMG]
  Reply With Quote
Old 10-19-2016, 11:20 PM   #164
Bendark

New Member
Bendark's Avatar
 
Posts: n/a
Default

You didn't get an update for Reassurance because it actually updates in Reaver's Remnants NOT Market. I hope its gets labeled correctly ASAP
  Reply With Quote
Old 10-19-2016, 11:53 PM   #165
Anatha

New Member
Anatha's Avatar
 
Posts: n/a
Default

Feedback on requirements for signature questline. Why do we have to do the Greenmist HQ? I had no idea until earlier today and have spent hours trying to get it done. I still have 2 parts to go. This is not making me happy. I get to a certain part of the questline and find out I needed to get something else done that was in an expac long before I started playing the game. I am beyond frustrated. At least the devs changed their minds on having ToT questline completed, although I did that last expac as expected.
  Reply With Quote
Old 10-20-2016, 12:13 AM   #166
Xianthia

Active Member
Xianthia's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default


Thank you!
Xianthia is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2016, 01:35 AM   #167
Kaitheel

Developer
Kaitheel's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default


I found that too! And yes it will be!

~ Kaitheel
Kaitheel is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2016, 01:39 AM   #168
Kaitheel

Developer
Kaitheel's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default


I can totally understand your frustration, and I can see how an item like that would help you jump right on the new stuff, and certainly save you time, what it wouldn't do is catch unintended issues with the old content. Because players were not able to skip it, we identified a very frustrating aspect of the Name of Fear quest; It required two players due to where the quest starter was located in Kor-sha. I've now been able to move the starter, and that will help everyone on Beta and live!

~ Kaitheel
Kaitheel is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2016, 01:41 AM   #169
Kaitheel

Developer
Kaitheel's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

Another change on it's way to Beta:
  • The Name of Fear - The ancient idol which offers this quest has been moved to the begining of "Emperor Atrebe's Laboratory: The Fabled City of Kor-sha."
I don't know when this change will be on Beta, but it should be included in the update notes at that time.
~ Kaitheel
Kaitheel is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2016, 02:02 AM   #170
Kaitheel

Developer
Kaitheel's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default


Oh! Thankfully, that should soon (tm) be resolved with a different change; All agnostic dungeons now scale up to level 100!

I don't know when that change will be on Beta, but like the others, it should be listed in the update notes when it's there.

Thank you!

~ Kaitheel
Kaitheel is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2016, 03:14 AM   #171
Khiara

Member
Khiara's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

Requesting Blessing
Vhesh sending to Glibnox in Twark
Find the soothsayer and have him enchant the charm.

I get to Glibnox and hail him and he says: "You be findin' where rthose others be taken?" and the only option for response is "Not Yet"
Khiara is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2016, 12:17 PM   #172
Chellema

New Member
Chellema's Avatar
 
Posts: n/a
Default

Quest: Kunark Ascending: Reading Assignment
Text error

Dominus Rile says : And you will need to act quickly […]
I reply: No time to lose then, got it. I'll be back!

Followed by (exp_sig_x8 offered)
  Reply With Quote
Old 10-20-2016, 12:51 PM   #173
Margaritas

Member
Margaritas's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default


Just tore this zone apart top to bottom, no update.
Margaritas is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2016, 01:40 PM   #174
Anaranj

New Member
Anaranj's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

The same thing happens to me. I have studied the language Cae'Dal. No guard or citizen of the city wants to talk to me.
Anaranj is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2016, 01:45 PM   #175
Margaritas

Member
Margaritas's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default


Look up Wink
Margaritas is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2016, 02:06 PM   #176
Skixxxx

New Member
Skixxxx's Avatar
 
Posts: n/a
Default

Quest: Kunark Ascending: A Chosen Weapon
Step: Get the Greenmist Weapon blessed by fear

ok, i managed to get the recipe and forged the khukri, but Hierophant Prime Jarrakas or his colleges wont bless it
talked to a few guys who did it, someone in crusaders cave should have a feather for advancing, but not for me /
anything i am missing??
  Reply With Quote
Old 10-20-2016, 02:19 PM   #177
Mohondas

New Member
Mohondas's Avatar
 
Posts: n/a
Default


Quest journal shows zone for this step is Kunzar Jungle. Go there, book shows up outside Sebilis. The quest NPC from Greenmist HQ apparently decided to move from his underground temple and lives in outer Seb now.
  Reply With Quote
Old 10-20-2016, 02:20 PM   #178
Mohondas

New Member
Mohondas's Avatar
 
Posts: n/a
Default


Look behind Neh'Ashiir's platform. Walls not as thick as they appear.
  Reply With Quote
Old 10-20-2016, 02:23 PM   #179
Skixxxx

New Member
Skixxxx's Avatar
 
Posts: n/a
Default

thx, that was a quick reply )
  Reply With Quote
Old 10-20-2016, 02:26 PM   #180
Xianthia

Active Member
Xianthia's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default


Mohondas gave you answer, but I wanted to add that if you open up your journal the quest actually shows up as Kunzar for the zone you need. Smile
Xianthia is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:44 PM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.