EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > General EverQuest II Discussion > Zones and Population
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 07-26-2012, 12:18 PM   #1
Xaiveir

Loremaster
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 32
Default

Last night the guild that i am in went into Underdepths to kill Dozeker for BPs.  A fight we have done before but we wound up having an issue on his "red text joust emote".  On all 3 of our pulls (it was at the end of the night, so only got 3 in) the first red text went off, and it gives you about 2-3 seconds to move away from him as usual.  On the second red emote it would flash up the red text and BOOM go off, literally at the same time.  There was no time to react, no time to move, just text and dead.

There were lag spikes last night, and i was wondering if we were suffering from some server side lag issues?  Did i miss in the patch notes somewhere where this had been changed?  Bugged?

Anyone else have this issue?

Xaiveir is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2012, 12:54 PM   #2
Geothe

Loremaster
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,098
Default

Killed the mob zero prob last night.  Didn't notice any red text issues, seemed normal to me.

__________________
Smed: We aren't going to be allowing RMT in any way, shape or form on the non-exchange enabled EQ II servers. Period. End of statement.

Smed: 5) This [LoN] is not some slippery slope towards selling items directly in EQ & EQ II.

Lie #3: Station Cash. Enough Said.

Geothe is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:32 PM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.