EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > General EverQuest II Discussion > General Gameplay Discussion
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 06-15-2012, 07:37 PM   #1
Bobonice

Loremaster
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 10
Default

Pleasemove this message if its suppose dto be somewhere else

Is anyone else seeing strange behavior with thier launcher.  THe last week it has been loading then reloading  (at least that what iot looksliek to me) on launch.  THen the last couple days it has been  not rembering the passwords.  and then jsut a few minutes ago it popwed up a window saying i need ed to reset my password with no explaination or links other than to a reset web page that appears to be a legitimate soe webpage (sorry soe you dont deserve or get my trust implicitly anymore)

Bobonice is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2012, 07:47 PM   #2
sorie67

Lord
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 41
Default

Yes it been doing to me too, now today i got to constantly reput my login information in everytime I get back on game.

sorie67 is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2012, 07:50 PM   #3
Lizabethan

Philosopher
Lizabethan's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 488
Default

Bobonice wrote:

 it popwed up a window saying i need ed to reset my password with no explaination or links other than to a reset web page that appears to be a legitimate soe webpage (sorry soe you dont deserve or get my trust implicitly anymore)

The website times out frequently. Try this link: https://account.station.sony.com/re...ction?theme=eq2

Also, yes, others have been having issues: http://forums.station.sony.com/eq2/...topic_id=519207

__________________
"The cookie jar is my favorite raid zone."
Lizabethan is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2012, 08:04 PM   #4
Mermut

Loremaster
Mermut's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 852
Default

I've been having the same problem with the launcher. The reloading has been going on for a few weeks, forgetting the password started yesterday (6/14) for me.

__________________
I'm willing to suspend my disbelief, But not hang it by the neck until dead.
Mermut is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2012, 08:11 PM   #5
SisterTheresa

The Vigilant
SisterTheresa's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,250
Default

Same here with all but the constant forgetting .. just forgot my ID PW once so far.

N/M it's constantly asking me for my ID and PW now ...

__________________
SisterTheresa is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2012, 10:00 PM   #6
Mermut

Loremaster
Mermut's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 852
Default

It's been forgetting my password every time since it started... same with my husband's account. This is already getting old

__________________
I'm willing to suspend my disbelief, But not hang it by the neck until dead.
Mermut is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2012, 02:06 AM   #7
Cloudrat

Tester
Cloudrat's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,560
Default

Mermut wrote:

It's been forgetting my password every time since it started... same with my husband's account. This is already getting old

Me too and yes getting old fast.

__________________
Cloudrat is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2012, 06:20 AM   #8
Wurm

Loremaster
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,003
Default

Same here have to put in password every single time I log in and voice chat working is like winning the lottery

__________________
Wurm is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2012, 11:13 AM   #9
TikiwaWatiki

Loremaster
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 11
Default

i'm always having to put in my password.  i two box, and i can tell you this is really lame having to enter your password 10 times a day because you have a life and have to log out of norrath.

TikiwaWatiki is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2012, 11:51 AM   #10
BeeJay

Loremaster
BeeJay's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 203
Default

Never had a problem with LP4, once I stored my account and password details, they've always been remembered, that is till yesterday, now I have to log in every time. Something whacky going on for sure !

__________________
SOE, too little too late ... your game is dead.

BeeJay is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2012, 12:04 PM   #11
rowanleigh

Loremaster
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 138
Default

I have been getting the same error of login details not remembered. Today, I received you must reset your password. I attempted to do so several times, following the password creation rules, and it kept telling me everytime invaild password/wrong characters. The weird thing is that I also would get a popup window that said, do you want to change password for my stationname, or for this username <>.

I opened a CS ticket, and retried the launcher and now the orginal password works fine. 

Something is up. Perhaps in the egotistical minds of hackers they want to do an anniversary style attack on SOE? 

rowanleigh is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2012, 04:22 PM   #12
TikiwaWatiki

Loremaster
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 11
Default

i know u.s.english pretty well, but i don't know what Konto wechsel is.

TikiwaWatiki is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2012, 04:45 PM   #13
BeeJay

Loremaster
BeeJay's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 203
Default

TikiwaWatiki wrote:

i know u.s.english pretty well, but i don't know what Konto wechsel is.

Perhaps not a good idea to post a screenshot that shows your station name !

__________________
SOE, too little too late ... your game is dead.

BeeJay is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2012, 07:34 PM   #14
Katz

Loremaster
Katz's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 2,601
Default

TikiwaWatiki wrote:

i know u.s.english pretty well, but i don't know what Konto wechsel is.

Considering that same name showed up for my wacky acting station launcher, I don't think it is his or her station name.

Edit:  Looked it up, it means "Account Change"

Katz is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2012, 05:00 AM   #15
Xanu
Server: Kithicor
Guild: Tres Amigos
Rank: Legate

Loremaster
Xanu's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 89
Default

Yeah...about to not want to even log in anymore. 

Go to website:  LOGIN!

Go to account: LOGIN!

Go to message boards : LOGIN!

Go to game: LOGIN!

Seriously?  That little checkbox which says "Remember me on this computer" that means something, right?  You just tease us? 

[Edited for language.]

Xanu is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2012, 06:16 PM   #16
Katz

Loremaster
Katz's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 2,601
Default

[email protected] wrote:

Yeah...about to not want to even log in anymore. 

Go to website:  LOGIN!

Go to account: LOGIN!

Go to message boards : LOGIN!

Go to game: LOGIN!

Seriously?  That little checkbox which says "Remember me on this computer" that means something, right?  You just tease us?  [Edit]

It isn't the first login that gets to me....its the oh wait it logged me out, again, again....I know it is supposed to be a 3 hour login on forums but it logs me out sometimes immediately, sometimes in just a few minutes, sometimes it lasts the 3 hours.  It's totally unpredictable.     I'm picturing the launcher getting more and more that way. 

[Edited for quoting forum violation.]

Katz is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2012, 06:26 PM   #17
Jacquestrap

Loremaster
Jacquestrap's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 8
Default

I'm having this issue as well.

Jacquestrap is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2012, 06:32 PM   #18
Bhael
Server: Oasis
Guild: Freedom Flames
Rank: Kingdom Marshall

Loremaster
Bhael's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 158
Default

Having the same problem here as well. The launcher won't keep me logged in even though I have the "remember me on this computer" check box checked. Getting pretty annoying.

Bhael is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2012, 10:00 PM   #19
Lors

Elder
Lors's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 14
Default

Same issue for me as well.

Lors is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2012, 10:08 AM   #20
Tayne

Loremaster
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 587
Default

Mermut wrote:

I've been having the same problem with the launcher. The reloading has been going on for a few weeks, forgetting the password started yesterday (6/14) for me.

This for me too. Launcher loads, then flashes and reloads. Then since date mentioned above, I have to put in my password every single time.

__________________



Si hoc legere scis nimium eruditionis habes
Tayne is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2012, 10:10 AM   #21
TikiwaWatiki

Loremaster
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 11
Default

it still doesn't remember my password but at least the thing is in english now.

TikiwaWatiki is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2012, 12:04 PM   #22
Maisland

Loremaster
Maisland's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 231
Default

sorie67 wrote:

Yes it been doing to me too, now today i got to constantly reput my login information in everytime I get back on game.

I have been getting this the last few days, myself.

Maisland is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2012, 12:40 PM   #23
Eshaac

Tester
Eshaac's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 353
Default

Same here.  Constant reloading and not remembering password.  I guess for security not remembering password is ok, but where is the post about changing it to let us know it is going to be this way if it is intentional. 

Eshaac

__________________
The Old

Test;

Eshaac 84 Ranger, 92 Jeweler ; Eshaack 92 Beastlord, 37 Provisioner ; Faelander 20 Assassin, 20 Woodworker

Curley 32 SK, 32 Alchemist ; Squint 20 Mystic, 22 Sage

Eshaac is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2012, 01:46 PM   #24
Mermut

Loremaster
Mermut's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 852
Default

Eshaac wrote:

Same here.  Constant reloading and not remembering password.  I guess for security not remembering password is ok, but where is the post about changing it to let us know it is going to be this way if it is intentional. 

Eshaac

This kind of 'securtiy' change, if it's intentional, is stupid and insulting. It is also ineffective. The best passwords are difficult to remember and type. A password that is saved on your machine only can be hard to remember/type if you use a password keeper. Having to type it in every time makes those kinds of passwords extremely irritating to use.

__________________
I'm willing to suspend my disbelief, But not hang it by the neck until dead.
Mermut is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2012, 02:47 PM   #25
Brigh

Loremaster
Brigh's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3,159
Default

nt

__________________
Anything you can achieve through hard work, you can also just buy.

-Stephen Colbert

CoD3 double XP Rank Up promotion lesson for kids
Brigh is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2012, 06:56 PM   #26
niteowl53

Loremaster
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 121
Default

[email protected] wrote:

Yeah...about to not want to even log in anymore. 

Go to website:  LOGIN!

Go to account: LOGIN!

Go to message boards : LOGIN!

Go to game: LOGIN!

Seriously?  That little checkbox which says "Remember me on this computer" that means something, right?  You just tease us? [Edit]

They need an All-Access Login. It is absolutely crazy to have to long into your account, the webstie, message boards, station store, the game, it is ridiculous.

[Edited for quoting forum violation.]

niteowl53 is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2012, 01:38 PM   #27
BadLuck

Loremaster
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 39
Default

The link here was sent in a PM to Piestro as well as the other thread linked in this topic. Hopefully they get this fixed soon...its annoying to have to login everytime. 

At least its only my password I have to type but still.

BadLuck is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2012, 05:41 PM   #28
adolf102

Loremaster
adolf102's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 176
Default

Have the same problem. And it seems to be more then just forgetting login / password.

My launcher just switched to streaming client of it's own will. Luckly it hasn't deleted paks as it was doing last time we had launcher issues.

Gonna say switch to this Launch Pad 4 was yet another rmove for worst. It's way weaker and causes more troubles then original EQ2 Launcher or Station Launcher we had in the past.

After being subscribed for 6 years it doesn't stop to amuse me how much SOE can screw things up....

adolf102 is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2012, 06:04 PM   #29
Caernarvon

Loremaster
Caernarvon's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Lincolnshire, England
Posts: 44
Default

Ok, camped to character select to go and watch the football, and arrive back to find I'd lost connection.  Fair enough, I launch the launcher, only to find its randomly decided to start using the streaming client, and I can't seem to find anyway to turn it off.What the heck is happening?  Oh and I've seen foreign languages on the launcher a fair bit recently too.Disturbingly shoddy and I hope it gets fixed up soon.

Caernarvon is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2012, 06:07 PM   #30
Windstalker

Senior Staff
Windstalker's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 68
Default

Thanks guys, I'm asking around.

__________________
Holly "Windstalker" Longdale

Producer

EverQuest II
Windstalker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:07 PM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.