EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > The Development Corner > Testers Only
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 05-08-2012, 08:58 AM   #1
Scampy
Server: Nagafen
Guild: Nexus
Rank: Slack Raider

Loremaster
Scampy's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 51
Default

Hey i know alot of people are going to mention the fact that myself and many others who play on the test copy server should just "Copy over your toons from live" yes that would be the logical way to do it, but i find no joy in taking my main 92 warlock over to test server just to do what i would do on the live server. i personally enjoy playing on Testcopy because it aloud me to make a couple new friends and talk to others from other servers etc, yes i know what Testcopys prime function is but it would be fun to be able to play other classes aswell at 90/92 just for some giggles and to waste time after all its just a game for enhoyment SMILEY

Scampy is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2012, 05:31 PM   #2
zagggg

Loremaster
zagggg's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 12
Default

I agree fully, and would like to see a buffer put up on Test Copy =). 

zagggg is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2012, 02:17 PM   #3
Calthine

ZAM EQII
Calthine's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 7,439
Default

Yes please!  Last week there was a buffer at the Claymore Plaza in North Qeynos, but every time the server resets he has to be hand-spawned.  Please spawn him!

Thanks SMILEY

__________________





Please visit my non-gaming Blog! or follow me on Twitter!

Calthine is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:38 AM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.