EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > International (2007-2012) > Deutschsprachige Foren > Technische Hilfe & Fragen sowie Kundendienst > Verbindungsprobleme
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 08-21-2012, 02:59 PM   #1
Ringelbluemchen

Loremaster
Ringelbluemchen's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Server: Valor
Posts: 48
Default

...sagt SOE, als das Launch-Pad nicht startet....

und

It appears that we are having internal server issues or other problems that are preventing the LaunchPad from loading at this time. We really do apologize and hope to have the problem corrected shortly.

If the problem persists, please contact Customer Support.

Ich les hier gar nix - bin ich die einzige mit dem Problem?

Ringelbluemchen is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2012, 01:47 AM   #2
Niltsiar

Loremaster
Niltsiar's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,425
Default

Ringelbluemchen wrote:

...sagt SOE, als das Launch-Pad nicht startet....

und

It appears that we are having internal server issues or other problems that are preventing the LaunchPad from loading at this time. We really do apologize and hope to have the problem corrected shortly.

If the problem persists, please contact Customer Support.

Ich les hier gar nix - bin ich die einzige mit dem Problem?

Hehe neee nicht die einzige, ich hatte es auch. Aber ich hab nebenbei Twitter laufen und da hat SOE gemeldet, dass es ein Problem mit dem Launcher gab und sie dran arbeiten. Einige Zeit später war es dann wieder ok.

__________________
Niltsiar is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:10 PM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.