EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > The Development Corner > Testers Only
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 06-13-2012, 07:45 PM   #1
Cloudrat

Tester
Cloudrat's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,560
Default

I logged into test just in time to see the warning that test is taking a brief breakSMILEY  The warning is always appreciated, thanksSMILEY

However. things look very wierd  and I hope when test comes back it doesn't look like thisSMILEY

__________________
Cloudrat is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2012, 07:56 PM   #2
Eshaac

Tester
Eshaac's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 353
Default

eeekk!!!

Eshaac

__________________
The Old

Test;

Eshaac 84 Ranger, 92 Jeweler ; Eshaack 92 Beastlord, 37 Provisioner ; Faelander 20 Assassin, 20 Woodworker

Curley 32 SK, 32 Alchemist ; Squint 20 Mystic, 22 Sage

Eshaac is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2012, 10:18 PM   #3
Finora

Tester
Finora's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3,423
Default

Weird! Looks like sonic vision.

Finora is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2012, 10:58 PM   #4
Cloudrat

Tester
Cloudrat's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,560
Default

Yeah that was my first thought I doubled checked my buffs and I never would put it on myself on purpose lol  was just wierd,

__________________
Cloudrat is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2012, 05:54 AM   #5
Whilhelmina
Server: Storms
Guild: Les Furies d Innoruuk
Rank: Matriarches

Tester
Whilhelmina's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: France (Storms)
Posts: 3,161
Default

Interesting, I thought we had the same problem but I was in infravision (and Erudites definatedly don't have that one). I got it after a zoning between houses that took a hell of a time, right at the time you logged on.

Weird thing: the personnal torch negates part of the effect.

__________________
French Tradeskill Guide and my houses.

Whilhelmina is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2012, 02:12 PM   #6
MalletMan

Elder
MalletMan's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 51
Default

How do you turn test on again?

MalletMan is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2012, 10:31 PM   #7
Cyliena
Server: Everfrost
Guild: Crusaders of Neriak
Rank: Colonel

Fansite Staff
Cyliena's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 3,798
Default

MalletMan wrote:

How do you turn test on again?

Upper right-hand corner of the launchpad, click your version/region, use the dropdown box and choose Public Test.

Cyliena is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2012, 01:47 AM   #8
Calthine

ZAM EQII
Calthine's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 7,439
Default

Cyliena wrote:

MalletMan wrote:

How do you turn test on again?

Upper right-hand corner of the launchpad, click your version/region, use the dropdown box and choose Public Test.

In the new launchpad you click the little toolbox icon in the lower left corner (Advanced Tools), then choose "Select Game Version", and then you can pick region.

__________________





Please visit my non-gaming Blog! or follow me on Twitter!

Calthine is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:39 PM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.