EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Support Forums > Tech Area > Connection Support
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 01-27-2008, 04:19 AM   #1
Thundersostormhammer

Newbie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9
Default

Hi, Installed the game, Downloaded all the patches, Clicked Play all np, once the intro scene is over it tries to attempt to login, All i get is 'trying to login to server #1,2,3,4,5, etc and it repeats, why is this happening. Im logging in from Australia. Bought an Australian copy from EB. Tried to login to 'English EU' server and 'English US' server. No luck, Any ideas? All other connections I have had no problem with patches and username password etc, but once it goes to a server no go. I checked the servers and they are all up.
Thundersostormhammer is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2008, 04:24 AM   #2
Josgar

Loremaster
Josgar's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,606
Default

Do you have a firewall blocking it maybe?Are you on vista?Could your router be blocking it?
Josgar is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2008, 04:46 AM   #3
Thundersostormhammer

Newbie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9
Default

I'm on XP. Im not an expert on this but I presume its either a firewall or the router. Ive been doing some searching on getting past the router problems but a lot of it seems really technical. I have Norton installed which I disabled, but I still have the same problem as I posted originally, thus why I think it may be my router. I will try to run my ethernet cable straight to my modem and bypass the router and see what happens. is there an easy way to configure the router to allow Everquest II to function? The router is a Belkin 4 port router. Is this a common problem with trying to login?
Thundersostormhammer is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2008, 05:24 AM   #4
Thundersostormhammer

Newbie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9
Default

I just installed a 2nd copy on my sons computer, and uses the same modem and router as I do and he logged in. so its seems the connection is fine, why did my computer not login and his did?
Thundersostormhammer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:56 AM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.