EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Support Forums > Tech Area > Connection Support
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 01-09-2008, 03:18 AM   #1
Wendingo

Loremaster
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 80
Default

I log in as normal, the game does the update routine with the blue and orange bars.  When it says "update complete" the button that normally changes to say "Play" still says "Updating" and is greyed out.  The word "download" is present below the button.  If you click on download.  The orange bar flashes quickly.  The text beneath it says "download: xpti.dat" then "decompress: xpti.dat" and then "Update Complete".  Just then, for less than a second, the button flashes red & white, but it still says "updating".  It goes grey again.  No matter how many times I click on download, this sequence just repeats.  Help. 

Wendingo is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 03:21 AM   #2
Wendingo

Loremaster
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 80
Default

Bleh.  It was a Vista issue.  As with most Vista issues it was cleared by right clicking my EQ2 icon and selecting "Run as Administrator."  Sorry to bother the forum before trying that.  It seems to be the solution to 99% of Vista problems.
Wendingo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:45 PM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.