EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Kunark Ascending Beta > General Beta Discussion
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 10-24-2016, 06:45 PM   #1
Cheska

New Member
Cheska's Avatar
 
Posts: n/a
Default

I have followed all the instruction to run the Beta and when launched I can hear the music play, I can see the cursor and even click things if I get lucky enough to hover over the right buttons but I can't see any video. It is a blank black screen that is displayed after the launcher completes. I have tried several changes to the display settings with no luck. I have deleted and re-downloaded the Beta 3 separate times with no luck. My normal game plays exceptionally well but Beta doesn't work at all. I'm disappointed as I would not be eligible for the beta rewards.

Open to any suggestions as to how to fix this.
  Reply With Quote
Old 10-25-2016, 08:10 AM   #2
Errrorr

Well-Known Member
Errrorr's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

Download and install Directx 9, it appears to be the fix for this.
Errrorr is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2016, 08:50 AM   #3
Ynnek

Well-Known Member
Ynnek's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

Also try copying your live eq2_recent.ini into the beta directory, to get it to start up with the exact same settings.
Ynnek is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:52 PM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.