EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Services > EQ2Players.com Website Discussion
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 06-02-2011, 07:28 AM   #1
Xanoth

Loremaster
 
Join Date: Nov 2004
Location: Durham, UK
Posts: 928
Default

http://patch.everquest2.com:7010/pa...dates_live.html

Unchanged in over a month, and that's prior to being hacked.

I don't mind notes being slow...much... but according to those notes Runnyeye and Splitpaw have been down for 6 weeks. Despite runnyeye not existing now...

Oh, Arcanum Revealed! Two new Raid zones! (UD and icy keep)

Everything about the basic launchpad is out dated or not working properly. if it's no longer supported, why does it still patch, work and not just tell people to go get the streaming client. I'm assuming the streaming client is up to date here, can't say I use it or want to.

__________________
Xanoth Leader of Xanadu

EQ2 Raid Loot Database
Xanoth is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2011, 07:33 AM   #2
Xanoth

Loremaster
 
Join Date: Nov 2004
Location: Durham, UK
Posts: 928
Default

I hate to reply to myself but there does not appear to be any update notes anywhere for todays EU patch (yesterdays US patch) to fix some of what GU60 broke.

__________________
Xanoth Leader of Xanadu

EQ2 Raid Loot Database
Xanoth is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2011, 02:13 PM   #3
Xanoth

Loremaster
 
Join Date: Nov 2004
Location: Durham, UK
Posts: 928
Default

Patch notes still unchanged in over 2 months now.

Also...

Quote: http://everquest2.com/_views/server...e=International


Downtime scheduled - 06/24/2011 3:00 PM London Time / 06/24/2011 7:00 AM Pacific Daylight Time

This is a notification that UK worlds will be updated at 3:00 PM London Time on the 06/24/2011. The estimated downtime will be 2 hours.

- SOE Operations team


3pm came, 3pm went, I had dinner, still not patched and it's now 6pm on the 24th.

 

Same info here: http://forums.station.sony.com/eq2/...topic_id=502223 and here: http://forums.station.sony.com/eq2/...topic_id=502221

 

I honestly wouldn't have thought it would be this difficult to keep players appropriatly informed providing there is more than 1 staff member in the building.

__________________
Xanoth Leader of Xanadu

EQ2 Raid Loot Database
Xanoth is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2011, 04:48 PM   #4
Amnerys

Community Team
Amnerys's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2,317
Default

I'm told that that page isn't the one that gets updated anymore. I was given the following link:

http://everquest2.com/en/launchpad/update_live.vm

However, that doesn't seem to be working for me right now. They said they were doing a back-end refresh, so maybe it will work soon.

It looks like the old URL you posted above is the webpage version of the patch notes that go to the original EQII launcher. Since that launcher is being phased out, notes will now be visible on the current launcher (LP3) and supposedly at the link above.

Hope that info helps!

Amnerys is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2011, 06:54 PM   #5
MrWolfie

Loremaster
MrWolfie's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Agent of Chaos Guildhall, North Qeynos, Splitpaw.
Posts: 1,239
Default

Following your link: "An Error Has Occurred" Sounds like business as usual.

Oh, and if I'd been using LP3 I'd have not been able to play on Splitpaw at all today, as LP3 wasn't working thru the login servers in the afternoon and you've then moved the downtime to 15 minutes after I come back from my evening's entertainment.

__________________
MrWolfie is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2011, 04:26 AM   #6
RiruKiru

Loremaster
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3
Default

My Quick Launch short cut runs EQ2.exe (from 2004) in admin mode. If that's not the correct program to run to start EQ II for patching, then what is?
RiruKiru is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2011, 09:46 AM   #7
feldon30

Fansite Staff
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5,424
Default

The URL for the patch notes displayed in Station Launcher is: http://everquest2.com/launchpad2/update_notes.vm Although for reasons that defy explanation, there is a Javascript redirect which tries to take you to this URL after a few seconds: http://lpcommand/?shuttered=false These launchers are getting unnecessarily complex. All I want is updated EQ2 files on my computer.
feldon30 is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2011, 01:23 AM   #8
Erurat

Loremaster
Erurat's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 81
Default

Amnerys wrote:

I'm told that that page isn't the one that gets updated anymore. I was given the following link:

http://everquest2.com/en/launchpad/update_live.vm

However, that doesn't seem to be working for me right now. They said they were doing a back-end refresh, so maybe it will work soon.

It looks like the old URL you posted above is the webpage version of the patch notes that go to the original EQII launcher. Since that launcher is being phased out, notes will now be visible on the current launcher (LP3) and supposedly at the link above.

Hope that info helps!

Thanks for replying Amnerys.  It is appreciated...but clearly, one hand doesn't know what the other hand is doing.  Links and stuff are broken, everywhere.  Look at your new webpage for Station Access or Pass or whatever it's called...look at the spelling errors....links listed BELOW but described as ABOVE, it's a sad state....

__________________
Erurat is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:36 AM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.