EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Support Forums > Tech Area > General Tech Support Questions
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 12-09-2011, 02:29 AM   #1
-=Hoss=-

Loremaster
-=Hoss=-'s Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 402
Default

Doesn't look like joshua is reading the sticky, so I'll put my info here. 

Here's my situation.  It started last night, the first day of the freeport reborn / age of discovery release.  I raided with no issues.  Mid fight in the first zone, I bought the expansion with station cash.  We hit 2 raid zones and I went to the guild hall between each zone.  After the raid, I switched toons once, and when i tried to switch again, I got 5 or 6 of these popup boxes at once.  It happened after I had logged in and after the entity resources were loaded.  Basically I saw the guild chat message saying I had logged in and that was it.  I had to force the game to shut down becuase after clicking OK on the first error box, none of the others would respond.  I restarted the computer, restarted the game, tried to log into another toon and got the same error boxes.  They pop up right after the welcome screen.  I tried to restart the game 3 or 4 times and tried 3 different toons with the exact same results.

Were you grouping, solo, or raiding? SoloWhat zone were you in? Antonica Guild HallWhat level is your character? 90What race is your character? Kerran / dwarfWas your character in an illusion form? One might have been shrunk from the billy doll, one was  a mystic inbear form, and probably no illusion on the third, but illusions are turned off on all of them.  What performance profile is the game set as? (High Quality, Balanced, etc.) Custom.  Pretty close to balanced, but I turn off particle effects.  What is the screen resolution that you have the game set to? 1280x1024Was it Windowed mode or Full Screen? FullAre you running Fraps or a movie/music player on the same computer? No

Operating System?  Windows XP

DXdiag (I think this is all the info you want, if you need more let me know)

------------------System Information------------------Time of this report: 12/8/2011, 23:24:17       Machine name: BATCOMPUTER   Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.101209-1647)           Language: English (Regional Setting: English)System Manufacturer: System manufacturer       System Model: P5KC               BIOS: BIOS Date: 06/25/08 18:03:13 Ver: 08.00.12          Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E8400  @ 3.00GHz (2 CPUs)             Memory: 3328MB RAM          Page File: 591MB used, 5900MB available        Windows Dir: C:WINDOWS    DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)DX Setup Parameters: Not found     DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode------------DxDiag Notes------------  DirectX Files Tab: No problems found.      Display Tab 1: No problems found.        Sound Tab 1: No problems found.        Sound Tab 2: No problems found.          Music Tab: No problems found.          Input Tab: No problems found.        Network Tab: No problems found.--------------------DirectX Debug Levels--------------------Direct3D:    0/4 (n/a)DirectDraw:  0/4 (retail)DirectInput: 0/5 (n/a)DirectMusic: 0/5 (n/a)DirectPlay:  0/9 (retail)DirectSound: 0/5 (retail)DirectShow:  0/6 (retail)---------------Display Devices---------------        Card name: ATI Radeon HD 2600 XT     Manufacturer: ATI Technologies Inc.        Chip type: ATI Radeon Graphics Processor (0x9588)         DAC type: Internal DAC(400MHz)       Device Key: EnumPCIVEN_1002&DEV_9588&SUBSYS_33701545&REV_00   Display Memory: 512.0 MB     Current Mode: 1680 x 1050 (32 bit) (60Hz)          Monitor: SyncMaster 226BW(Digital)  Monitor Max Res: 1680,1050      Driver Name: ati2dvag.dll   Driver Version: 6.14.0010.7164 (English)      DDI Version: 9 (or higher)Driver Attributes: Final Retail Driver Date/Size: 1/26/2011 21:51:44, 302080 bytes      WHQL Logo'd: Yes  WHQL Date Stamp: n/a              VDD: n/a         Mini VDD: ati2mtag.sys    Mini VDD Date: 1/26/2011 22:34:32, 6406656 bytesDevice Identifier: {D7B71EE2-D6C8-11CF-096D-7A13A1C2CB35}        Vendor ID: 0x1002        Device ID: 0x9588        SubSys ID: 0x33701545      Revision ID: 0x0000      Revision ID: 0x0000      Video Accel: ModeMPEG2_C ModeMPEG2_D ModeWMV8_A ModeWMV9_A  Deinterlace Caps: {6E8329FF-B642-418B-BCF0-BCB6591E255F}: Format(In/Out)=(YUY2,YUY2) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,1) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_PixelAdaptive                    {335AA36E-7884-43A4-9C91-7F87FAF3E37E}: Format(In/Out)=(YUY2,YUY2) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_BOBVerticalStretch                    {3C5323C1-6FB7-44F5-9081-056BF2EE449D}: Format(In/Out)=(NV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,2) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_PixelAdaptive                    {552C0DAD-CCBC-420B-83C8-74943CF9F1A6}: Format(In/Out)=(NV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,2) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_PixelAdaptive                    {6E8329FF-B642-418B-BCF0-BCB6591E255F}: Format(In/Out)=(NV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,1) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_PixelAdaptive                    {335AA36E-7884-43A4-9C91-7F87FAF3E37E}: Format(In/Out)=(NV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_BOBVerticalStretch          Registry: OK     DDraw Status: Enabled       D3D Status: Enabled       AGP Status: EnabledDDraw Test Result: Not run D3D7 Test Result: Not run D3D8 Test Result: Not run D3D9 Test Result: Not run

-=Hoss=- is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2011, 02:32 AM   #2
TSR-JoshuaM

Customer Service
TSR-JoshuaM's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 5,609
Default

No I am not watching the sticky and it's going to be unstickied soon.

We have a discussion on this issue over on the Performance Support forum.

As you are exceeding the memory limitations of your 32bit OS and our assets have grown, you are literally running out of addressable memory.  You can review the suggestions made in that thread but they are directed at lowering your display options to save on some ram. I'll lock this one up and you can continue any further discussion on the thread below.

http://forums.station.sony.com/eq2/...topic_id=510547

__________________
TSR Joshua M.

Technical Support Representative

Sony Online Entertainment



How to Contact Support:

https://help.station.sony.com/app/answers/detail/a_id/28939



How to Create a DXDIAG/MSINFO

https://help.station.sony.com/app/answers/detail/a_id/28973
TSR-JoshuaM is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:15 AM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.