EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Class Discussion > Mage's Arcanum > Warlock
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 12-21-2007, 12:24 AM   #1
judoruss

Loremaster
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 5
Default

  Hey you warlocks just wondering if any of you are experiencing the same issue I am with Upheaval and Cataclysm.  Upon casting these spells about half the time it comes up showing target is immune and the spell graphics g off but the spell does not damage and is available to cast again immediatly.  I have tried these 2 spells in just about every scenario to see if I see why it is happening.  I decided to use rift and chaostorm to see if this was happening with those spells.  It is not happening at all and those spells are working great.

Is anyone else experiencing this out there?

judoruss is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2007, 10:43 AM   #2
TheLastB

General
 
Join Date: May 2006
Posts: 35
Default

been seeing the exact same thing, in places like sebilis,coa,vaults,chelsith - have been beginning to think its because of my edict ranged slot item but havent really tested it that much - is most certainly a pain to wind up upheaval only to see that even the mob I am directly targetting doesnt take any damage and the immune msg pops up.
TheLastB is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2007, 11:22 PM   #3
Ment
Server: Venekor
Guild: Freeport Underground
Rank: Little Boss

General
Ment's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 16
Default

if you have the "edict of the whispered word" equipped, its because of this item. while the proc is running all open aes wont work. asked a coercer with the same item and he had the same problem. but wrote a petition and they told me that they know about it and try to fix.
Ment is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2007, 04:35 AM   #4
Supernova17

Loremaster
Supernova17's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,317
Default

The Edict makes you immune to hostile spells while the proc is up and the Target of your Blue PBAoE spells is yourself, so naturally they don't work. The question is is this working as intended or just a bug?
Supernova17 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2007, 04:11 AM   #5
Killin101

Lord
Killin101's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 7
Default

well im getting the same problem w/o having the sybol item equiped. i had the 2 hander from the maidens quest and the T8 mastercrafted symbol with the 2% crit on it and i was having the aoe's not work but only on some mobs....i.e. vaults mobs just behind the first locked door i couldnt aoe
Killin101 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:15 AM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.