EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Chains of Eternity Beta > General (CoE Beta) > General Discussion
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 10-23-2012, 01:57 AM   #1
Mogrim

Loremaster
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 135
Default

I downloaded and launched Beta. I did the full install, didn't copy anything over, just let the game do the full install. First time I logged into Beta, everything worked fantastic. Then, while in Sebilis doing some leveling (while I'm quasi working from home) the game just goes down like the server crashed, and from this point on...1) Launcher queues up for about 2-4 seconds, and then just turns off. 2) I must use everquest2.exe to log into the game, even on normal servers. 3) While I can launch Beta, I cannot create, delete, or enter game with any of my already-created Characters. 4) When attempting to enter game on a Character already in Beta, the game crashes right away.

__________________
Mogrim is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2012, 02:10 AM   #2
Mogrim

Loremaster
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 135
Default

Add'l infoI have an AMD Radeon HD 6900 Series Video Card with up to date drivers.My DirectX is fully up to date with current drivers.

__________________
Mogrim is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2012, 02:54 AM   #3
Mogrim

Loremaster
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 135
Default

Deleting the Launchpad.libs subfolder from the Everquest II folder fixed this. Launcher-repatched itself on next boot up attempt, and advised it needed to replace eq2.ico or something like that.Re-downloading Beta to see if I can reproduce the issue. If I can, that might help solve the issue for others.

__________________
Mogrim is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2012, 04:32 AM   #4
Kasar

Loremaster
Kasar's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 540
Default

I have an ATI 4870 and it loads fine.  It kept crashing and resetting the video drivers, and it progressively got worse.

Checked drivers and heat and found nothing, actually overclocked it 20% now and the normal client is still fine on high quality, the beta crashes after several minutes.  I went months without playing EQ2 when it behaved this way before, hopefully that's not a feature of the expansion or I'll be out until another GU.

Kasar is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:35 AM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.