EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Support Forums > Tech Area > Performance Support
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 10-30-2012, 06:39 AM   #1
Properman

Loremaster
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 54
Default

After an hour or so of playing anytime I try and move my hard drive is constantly reading/writing and the game gets very jerky. Its so bad I have to take a few steps, stop and wait for the drive to stop. Rinse repeat. Im runing windows xp on an older system but the hardware is only a year old. Ive got a e6600 running at 3 gig and a nvidia 550ti with 2 gigs of memory.  Ive tried changing the memory page from 4 gigs to letting window control it( windows changed it to 3 gigs that way) but it didnt make any difference. When this starts to happen I have to log out and restart my computer. Ive played many different mmos in the past but never had tis problem with any others, even after spending all day playing.  If anyone has any suggestions as to why this is happening and how to fix it Id appreciate a reply.

Properman is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2012, 09:56 PM   #2
TSR-AlexS

Customer Service
TSR-AlexS's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 435
Default

Properman wrote:

After an hour or so of playing anytime I try and move my hard drive is constantly reading/writing and the game gets very jerky. Its so bad I have to take a few steps, stop and wait for the drive to stop. Rinse repeat. Im runing windows xp on an older system but the hardware is only a year old. Ive got a e6600 running at 3 gig and a nvidia 550ti with 2 gigs of memory.  Ive tried changing the memory page from 4 gigs to letting window control it( windows changed it to 3 gigs that way) but it didnt make any difference. When this starts to happen I have to log out and restart my computer. Ive played many different mmos in the past but never had tis problem with any others, even after spending all day playing.  If anyone has any suggestions as to why this is happening and how to fix it Id appreciate a reply.

Sounds like it may be a hardware issue. If you can submit a ticket with your DXdiag/Msinfo, I'll be happy to look over it. Please pm me your ticket reference number.

__________________
Alexander S

Technical Support Representative

Sony Online Entertainment

How to Contact Support:

https://help.station.sony.com/app/answers/detail/a_id/28939

How to Create a DXDIAG/MSINFO

https://help.station.sony.com/app/answers/detail/a_id/28973
TSR-AlexS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:17 AM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.