EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > General EverQuest II Discussion > Zones and Population
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 12-07-2005, 08:57 PM   #1
Ricksilva

 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5
Default

Gates of akhet raid zone in LT seems to be bugged.
 
My guild did this raid and we were never able to zone anyone else in after we initialy zoned in.  About 10 minutes into the raid a late fury was added to the raid and asked to zone into our instance. When she zoned in she informed us that she couldnt get to us because mobs were in the way.
Turns out that the mobs that were in here way(mobs we had already cleared) were there because she was in her own instance.
 
As the raid went on and more members logged, in we tried to get each and every one of them into the zone and failed every time.
 
Now because this is a long zone and we have members from all around the world peopel had to leave mid way.
 
Even though we had enough people outside the zone to fill the raid again we had to call it quits because we couldnt zoen in any replacements.
 
This zone has a 6 day lockout and its just not fair for guilds not to be able to zone in replacement raiders. Is there any way that this can be looked at?
 
Is anyone else experiencing this?
 
 
 
Ricksilva is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2005, 11:06 PM   #2
Aandien

Loremaster
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 200
Default

You guys disbanded your initial raid inside the zone.
 
Do not do this and you can bring people in as often as you like.
__________________
-Aandien
Aandien is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2005, 09:31 PM   #3
Ricksilva

 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5
Default

If that is the case then thats just dumb considering that the encounters in the zone bug and run to zone to kill anyone that revives if you fail on an encounter.  Sometimes teh only way to continue after a wipe is to disband and have certain members quit out.  Otherwise the raid continualy wipes over and over.  And what about if you want to change groups around? Its not exeptable if you ask me and needs to be looked at?

Im actualy a little surprised this isnt happening to more people and [Removed for Content] them off too!

Ricksilva is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:10 AM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.