EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Chains of Eternity Beta > General (CoE Beta) > General Discussion
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 11-09-2012, 09:06 PM   #1
Achasdaug

Augur
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
Default

Ok i cant seem to find any info out. On  this and every time ive reported it to SOE im told its a problem with my ISP. But ever since SS GU update i cannot access beta or test on any PC or account i have. Even reinstalled the client and a fresh install of the OS.  I recently tried a different isp no router no nothing just straight connected to modem and client still crashed. If anyone can give me any help it would be much appreicated. I can access regular US servers just fine.

Achasdaug is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2012, 09:19 PM   #2
Whilhelmina
Server: Storms
Guild: Les Furies d Innoruuk
Rank: Matriarches

Tester
Whilhelmina's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: France (Storms)
Posts: 3,161
Default

Might want to check your UI pieces (AA and tradeskill can crash you)

might also want to check this:

Hordolin Awanagin wrote:

Direct-X issue. I just got home, tried to log in, crashed. Said hrm... went to the testserver install directory and double-clicked everquest2.exe and it pops a message about a missing directx dll file.

Went to Microsoft and downloaded this:

http://www.microsoft.com/en-us/down...ails.aspx?id=35

Right clicked, run as administrator, installed it. Now I'm in game and everything is working.

(was from a crash in june detailed here: http://forums.station.sony.com/eq2/...topic_id=519535 )

__________________
French Tradeskill Guide and my houses.

Whilhelmina is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2012, 11:37 PM   #3
Achasdaug

Augur
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
Default

Thanks for the info, i tried running it straight from the beta directory and it said D3Dx9_43.dll was missing and installed that, but still crashing the moment i tried to launch.  Also running default UI on it to be safe.

After posting this i tired the install from the above link one more time full reboot and it started working thanks so much SMILEY

Achasdaug is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:27 AM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.