EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Planes of Prophecy Beta > Zone Discussion
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 10-17-2017, 07:39 PM   #1
Chrol

Developer
Chrol's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

Hello all!

Please post any feedback and/or bugs regarding your pursuit through Torden, Bastion of Thunder: Storm Chase [Event Heroic]. Bring warm, cold, and/or wet-weather gear...

Thanks!

-Chrol
Chrol is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2017, 03:20 PM   #2
Leedsen

Member
Leedsen's Avatar
 
Posts: n/a
Default

the rings at the start are bugged. You have to stand in the other ring to damage the adds
  Reply With Quote
Old 11-15-2017, 09:14 AM   #3
Arieva

New Member
Arieva's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

Arkose..something a bit into fight is one shotting pets. Impossible to keep them up. Seems to happen as adds form a the outer edges.
Arieva is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2017, 11:37 AM   #4
Asherman

Member
Asherman's Avatar
 
Posts: n/a
Default

On the first name Arkose there is no indication which of the columns you need to click to remove the damage reduction and clickign the wrong pillar casuses a party wipe. Currently only way to get past it seems to be to ignore the column script and try to burn it down through the 75% damage reduction.

Seeming the same results with pets, the uncurable damage dot on everyone kills them as soon as they are cast.
  Reply With Quote
Old 11-25-2017, 12:30 PM   #5
Asherman

Member
Asherman's Avatar
 
Posts: n/a
Default

Second name Frostward, script works fine though the failure message for the brazers being in green text rather than red is odd.
  Reply With Quote
Old 11-25-2017, 01:08 PM   #6
Asherman

Member
Asherman's Avatar
 
Posts: n/a
Default

Good script on the third name, not sure if anything detrimental should happen though if you kill the wrong add type?
  Reply With Quote
Old 11-26-2017, 12:59 PM   #7
Raenius

Active Member
Raenius's Avatar
 
Posts: n/a
Default

Regarding first named: someone in guild mentioned that he had a discussion with Chrol back the day regarding that indicator which pillar needs to be clicked.

He said that you need to use Detect Weakness in order to get an appropriate hint, but since not all groups have a scout with said ability ready this should be changed.

Same problem ocurred in Duo-version - no hint whatsoever and not being able to Detect Weakness while having a Paladin / Defiler as a combo.
  Reply With Quote
Old 11-26-2017, 01:46 PM   #8
Chrol

Developer
Chrol's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

The clue will be added to Arkose as a buff before pull, which is what I ended up doing for the duo version.
Chrol is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:09 AM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.