EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Planes of Prophecy Beta > General Beta Discussion
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 10-18-2017, 01:52 AM   #1
Giga

New Member
Giga's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

I used /Beta this morning and when the servers came up still no character. I did it again a few hours ago and wondering what the average time should be?
Giga is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2017, 02:40 AM   #2
wiouxev2

Active Member
wiouxev2's Avatar
 
Posts: n/a
Default

I don't think anyone's copied over yet. I did a /beta this morning myself and have seen nothing come through yet.
  Reply With Quote
Old 10-18-2017, 03:42 AM   #3
Giga

New Member
Giga's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

10-4, thanks
Giga is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2017, 01:06 PM   #4
Anaranj

New Member
Anaranj's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

I already have my copy in the subdirectory "beta". When trying to enter the game with my main, the screen is no longer in the windowed mode and after a few seconds in black, it appears the selection of characters and only offers me the option to create a new char. I suppose the char hasn't yet been copied to the beta server but then why does it offer me the option to create a new lv 95 char?
Anaranj is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2017, 01:22 PM   #5
Celan

Member
Celan's Avatar
 
Posts: n/a
Default

Don't choose a character with the drop down menu in the launcher, just hit the play button and let it load to the character selection screen. If that doesn't pop up but your only option is to create a lvl 1 or a heroci lvl 95 char, then your character copy hasn't gone through yet. You're always free to make a new char since the character slots on beta don't count against your normal char slots limit.
I started copying a char of mine right after preordering about 14 hrs ago and my char isn't available yet. Am holding back on trying to recopy cause Kander yesterday said during the stream that would just push the char back at the end of the queue. And according to what was said on Discord yesterday there are known issues with the copying on top of that.

Caith - Yesterday at 5:20 PM
We're looking at the issues with beta copies, the pipeline that the copies go through changed entirely in the last several months due an update that was controlled by another department

Hope that helps.
  Reply With Quote
Old 10-18-2017, 01:49 PM   #6
Malahk

Member
Malahk's Avatar
 
Posts: n/a
Default

Thanks Celan,

I don't think any of us planned to test beta with a beta buffed character. Yesterday was a little disheartening and I'm sure we're all looking forward to having our own characters copied over to use.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:44 PM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.