EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Support Forums > Tech Area > General Tech Support Questions
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 06-22-2012, 12:03 PM   #151
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

Dropped to character select again in Greater Faydark.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2012, 01:00 PM   #152
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

FYI : I did uninstall my anti-virus and malwarebytes this morning as suggested by one of the TSR's in my petition and all of these drops to character select has happened *AFTER* I uninstalled the two programs. I have done several fresh reboots and validated my EQ2 files which were all up to date. I'm not sure what else I can do on my end but I do not like running my PC without any virus or malware protection.

Waiting on responses from the petitions.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2012, 01:31 PM   #153
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

Dumped to character select again when zoning.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2012, 01:32 PM   #154
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

Dumped to character select again.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2012, 01:38 PM   #155
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

This has got to be the worst that this has ever been for me and the customer service provided by the TSR's via all of my petitions have not helped one bit so far. Very frustrating

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2012, 06:13 PM   #156
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

Dropped to character select again when zoning.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2012, 04:22 PM   #157
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

Dropped to character select the very first time that I zoned today. Looks like another round of crap yet again... here we go

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2012, 09:24 PM   #158
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

Well I've been dropped repeatedly for most of the last 5 hours, almost every time that I zone. The Yellow number on the connection meter will SPIKE VERY HIGH when I zone, usually upwards of 50,000 to 150,000 and then drop back down to 400 to 1,000 and that is when I get booted to the character select screen. I've sent in multiple petitions and have one on-going now that is a month old and all that the TSR's do is copy/paste the same generic responses without reading over the petition log.

Yesterday I was asked to disconnect my router and plug the ethernet directly into my PC. I did that yesterday and was still dropped 11 times. I reinstalled the router today when I got home from work. I was dropped, I petitioned and guess what the response was? I see that you have a router installed, please remove the router and that should fix your issues. My response back : Do you actually read these petitions? I did that yesterday and you would already know that if you read the petition before you copy/pasted the exact same reply as the TSR did yesterday.

I have done the following : uninstalled my router, reinstalled my router, uninstalled my anti-virus program, uninstalled my malware program, added and removed EQ2 from windows firewall several times, disabled my router firewall, done several complete file checks and all files are up to date, run EQ2 from the launchpad, run EQ2 from the .exe, sent in tracert and pingpath reports, ran a ping -t 4.2.2.2 for about 5 minutes and was always within 22ms to 25ms with no timeouts ... I don't know what else to try.

I have not made any other changes to my system other than what the TSR's keep suggesting (copy/pasting) over and over.

What else can I do or try? Any ideas or suggestions?

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2012, 04:59 PM   #159
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

I did a fresh, clean installation of EQ2 three days ago.

The game ran great for one day and then starting yesterday I am still being dropped to character select when zoning and waiting on the zone server.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2012, 06:23 PM   #160
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

Got stuck "waiting on zone server" again going to the Vale of Halfpint Delight.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 12:55 AM   #161
Tebos

Loremaster
Tebos's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 535
Default

Either factory reset your router or replace it!  It seems to be the source of your issues.

__________________
ASUS A8N32-SLI Deluxe - Athlon 64 FX60 - Corsair XMS 4GB DDR 433 - MSI GeForce 8800 GTX 768MB - PC Power & Cooling Silencer 610W - Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS - Silverstone TJ-03 Silver Mid Tower - Silverstone SST-NT06 CPU Cooling Fan/Heatsink - WD Raptor 74GB 10k HD - Silverstone HD Coolers - 24" Dell Wide Screen Flat Panel - Logitech Z-5450 Digital 5.1 Speaker System - Sennheiser HD 595 Stereo Headphones
Tebos is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 09:49 AM   #162
Onurissa
Server: Antonia Bayle
Guild: Order of Marr
Rank: Council

Lord
Onurissa's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 418
Default

Tebos wrote:

Either factory reset your router or replace it!  It seems to be the source of your issues.

If you read his post, you would see he ran game WITHOUT router at all and still had issues, so no its not his router.

Onurissa is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 01:06 PM   #163
Tebos

Loremaster
Tebos's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 535
Default

[email protected] Bayle wrote:

Tebos wrote:

Either factory reset your router or replace it!  It seems to be the source of your issues.

If you read his post, you would see he ran game WITHOUT router at all and still had issues, so no its not his router.

You are correct in that I did not take the time to read through this particular person troubleshooting steps.  However, I will emphasize that the issue remains with Internet Service Provider premise equipment or a "kink" line to premise equipment.  Since this person bypassed the router, and the issue still exist, then contact the ISP and schedule an appointment to either have the cable/dsl modem replaced and/or have them run diagnostics on their premise equipment or cable line. The only thing that got ruled out is router and not the cable/dsl modem.

__________________
ASUS A8N32-SLI Deluxe - Athlon 64 FX60 - Corsair XMS 4GB DDR 433 - MSI GeForce 8800 GTX 768MB - PC Power & Cooling Silencer 610W - Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS - Silverstone TJ-03 Silver Mid Tower - Silverstone SST-NT06 CPU Cooling Fan/Heatsink - WD Raptor 74GB 10k HD - Silverstone HD Coolers - 24" Dell Wide Screen Flat Panel - Logitech Z-5450 Digital 5.1 Speaker System - Sennheiser HD 595 Stereo Headphones
Tebos is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 03:27 PM   #164
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

I have contacted AT&T, my ISP, about this at the suggestion of a TSR in one of my petitions that I have outstanding and I was told by AT&T that it is not my connection. They told me that I have a good, solid connection and they ran several line tests. After speaking with them they suggested that I get back in touch with the game provider and let them know, which I did yesterday. I have not yet checked to see if they have responded to my petition from yesterday.

Just to be absolutely clear on this I have done the following :

1. Uninstalled all anti-virus software and malware bytes. Turned off windows defender, turned off windows firewall.

2. I have run the game using my router (Belkin). I have run the game without using my router. I have run the game on an alternate router ( HP ) and yes, I did do a reset of my router (Belkin) back to the default factory settings a while back.

3. I paid for and increased my DSL connection speed from a 1.5Mbps to a 3.0Mbps connection last week to see if that helped any. Other than that I have not made any ISP changes and have been playing EQ2 since 2004 on the same connection without any trouble until late last year ... November/December 2011.

4. I have run the game using the Launchpad. I have run the game not using the Launchpad ( at the request of a TSR ).

5. Contacted my ISP. See above.

6. I uninstalled Everquest II using the Add/Remove programs feature in the control panel and then manually deleted anything else that I could find that had anything to do with SOE or Everquest, including EQ1 and Vangard, ( Which oddly enough I have never had any connection issues with those two games, or with Lord of the Rings Online ), and I did a fresh, clean installation of Everquest II into the default location.

The game ran great for a day or so and then I got dropped to character select zoning to the guild hall and again a few times when zoning to various houses, mostly the Vale of Halfpint Delight since I was doing a decorating project there, as I have posted above.

7. I played the game without having EQ2Maps installed, or any other UI modifications. Just the basic, default game installed.


All of the above have been done several times ( except for the fresh installation, which was only done once a few days ago ) or more at the request of TSR's and friends and under every circumstance the game will still hang up randomly "waiting on zone server" when zoning and I will still get dropped to character select at random.

I have asked in the game channels and many other folks have had very similar issues, over and over. Quite a few folks in the guild that I run have the same issues, over and over. Other folks have posted in this very thread stating that they have the same issues.

I'm out of ideas.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 06:41 PM   #165
Tebos

Loremaster
Tebos's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 535
Default

[email protected] Bayle wrote:

I have contacted AT&T, my ISP, about this at the suggestion of a TSR in one of my petitions that I have outstanding and I was told by AT&T that it is not my connection. They told me that I have a good, solid connection and they ran several line tests. After speaking with them they suggested that I get back in touch with the game provider and let them know, which I did yesterday. I have not yet checked to see if they have responded to my petition from yesterday.

Just to be absolutely clear on this I have done the following :

1. Uninstalled all anti-virus software and malware bytes. Turned off windows defender, turned off windows firewall.

2. I have run the game using my router (Belkin). I have run the game without using my router. I have run the game on an alternate router ( HP ) and yes, I did do a reset of my router (Belkin) back to the default factory settings a while back.

3. I paid for and increased my DSL connection speed from a 1.5Mbps to a 3.0Mbps connection last week to see if that helped any. Other than that I have not made any ISP changes and have been playing EQ2 since 2004 on the same connection without any trouble until late last year ... November/December 2011.

4. I have run the game using the Launchpad. I have run the game not using the Launchpad ( at the request of a TSR ).

5. Contacted my ISP. See above.

6. I uninstalled Everquest II using the Add/Remove programs feature in the control panel and then manually deleted anything else that I could find that had anything to do with SOE or Everquest, including EQ1 and Vangard, ( Which oddly enough I have never had any connection issues with those two games, or with Lord of the Rings Online ), and I did a fresh, clean installation of Everquest II into the default location.

The game ran great for a day or so and then I got dropped to character select zoning to the guild hall and again a few times when zoning to various houses, mostly the Vale of Halfpint Delight since I was doing a decorating project there, as I have posted above.

7. I played the game without having EQ2Maps installed, or any other UI modifications. Just the basic, default game installed.


All of the above have been done several times ( except for the fresh installation, which was only done once a few days ago ) or more at the request of TSR's and friends and under every circumstance the game will still hang up randomly "waiting on zone server" when zoning and I will still get dropped to character select at random.

I have asked in the game channels and many other folks have had very similar issues, over and over. Quite a few folks in the guild that I run have the same issues, over and over. Other folks have posted in this very thread stating that they have the same issues.

I'm out of ideas.

Are you able to take your computer some place else and get on the internet through a different carrier?  Also, it's my understanding that AT&T is not a DSL provider, but rather, a wireless Internet provider! Could you confirm that with us?

At any event; it's not your computer, game code or the belkin router that is causing the issue.  Your issue is "classic" connectivity issue with immediate ISP equipment at your residence or upstream neighbor (router on the Internet) that is causing this, and that is why I'm asking you to bypass your residence and bring up your computer at some other location.  That way, you have ammunition in telling the ISP that the problem exist with them. 

I cannot tell you how many times I've heard from a particular ISP stating that everything checks out okay at their end, but in reality, it was the equipment they supplied to the customer or some other equipment at a particular router hop that was faulty.

__________________
ASUS A8N32-SLI Deluxe - Athlon 64 FX60 - Corsair XMS 4GB DDR 433 - MSI GeForce 8800 GTX 768MB - PC Power & Cooling Silencer 610W - Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS - Silverstone TJ-03 Silver Mid Tower - Silverstone SST-NT06 CPU Cooling Fan/Heatsink - WD Raptor 74GB 10k HD - Silverstone HD Coolers - 24" Dell Wide Screen Flat Panel - Logitech Z-5450 Digital 5.1 Speaker System - Sennheiser HD 595 Stereo Headphones
Tebos is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 09:14 PM   #166
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

AT&T does and has for at least the last 9 years offered DSL in my area. I subscribed with them when it was finally available and have been with them ever since.

Here is a link : http://www.att.com/dsl/shop/plansSh...ss_id=undefined

I'm on the DSL Pro plan, 3.0 Mbps.

I wish I knew somebody close by that I could take my computer to and try that out. I really do not know anyone close by that I would be able to do that with and I would have to leave my computer there and play there for days since this issue is completely random. I can go days, even weeks and not have a single issue and then all of a sudden I'll get dropped or stuck waiting on zone server over, and over and over. The worst was 11 times in one day of playing, which was about a 6 hour period. That was not too long ago.

I was dropped to character select once today during a 5 hour play period.

I still have not had a response from my petition yesterday that was "escaladed to the advanced technical team".

I started a new topic asking folks how often these two issues happen to them and have had some responses already. All of them are stating that they have had the same problems so far. I do not know any of the responders.  I am curious to see what other people are experiencing if people continue to respond because when I ask about it in game on the public channels I see a lot of other people claiming to have the same troubles with "waiting on zone server" and being dropped to character select.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 09:17 PM   #167
Laenai
Server: Oasis
Guild: Tyranny
Rank: Raider

Loremaster
 
Join Date: May 2005
Posts: 634
Default

[email protected] Bayle wrote:

I have contacted AT&T, my ISP, about this at the suggestion of a TSR in one of my petitions that I have outstanding and I was told by AT&T that it is not my connection. They told me that I have a good, solid connection and they ran several line tests. After speaking with them they suggested that I get back in touch with the game provider and let them know, which I did yesterday. I have not yet checked to see if they have responded to my petition from yesterday.

Just to be absolutely clear on this I have done the following :

1. Uninstalled all anti-virus software and malware bytes. Turned off windows defender, turned off windows firewall.

2. I have run the game using my router (Belkin). I have run the game without using my router. I have run the game on an alternate router ( HP ) and yes, I did do a reset of my router (Belkin) back to the default factory settings a while back.

3. I paid for and increased my DSL connection speed from a 1.5Mbps to a 3.0Mbps connection last week to see if that helped any. Other than that I have not made any ISP changes and have been playing EQ2 since 2004 on the same connection without any trouble until late last year ... November/December 2011.

4. I have run the game using the Launchpad. I have run the game not using the Launchpad ( at the request of a TSR ).

5. Contacted my ISP. See above.

6. I uninstalled Everquest II using the Add/Remove programs feature in the control panel and then manually deleted anything else that I could find that had anything to do with SOE or Everquest, including EQ1 and Vangard, ( Which oddly enough I have never had any connection issues with those two games, or with Lord of the Rings Online ), and I did a fresh, clean installation of Everquest II into the default location.

The game ran great for a day or so and then I got dropped to character select zoning to the guild hall and again a few times when zoning to various houses, mostly the Vale of Halfpint Delight since I was doing a decorating project there, as I have posted above.

7. I played the game without having EQ2Maps installed, or any other UI modifications. Just the basic, default game installed.


All of the above have been done several times ( except for the fresh installation, which was only done once a few days ago ) or more at the request of TSR's and friends and under every circumstance the game will still hang up randomly "waiting on zone server" when zoning and I will still get dropped to character select at random.

I have asked in the game channels and many other folks have had very similar issues, over and over. Quite a few folks in the guild that I run have the same issues, over and over. Other folks have posted in this very thread stating that they have the same issues.

I'm out of ideas.

Sweetpea, this is EQ2 SMILEY You're going to crash a lot. That's just part of the game. I just had 2 accounts crash for absolutely no reason at all, which I can only assume was a server hiccup on Sony's side since I got the "Trying login server #2...."

__________________
Laenai is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 09:18 PM   #168
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

edited.. double post.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 09:27 PM   #169
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

[email protected] wrote:

[email protected] Bayle wrote:

I have contacted AT&T, my ISP, about this at the suggestion of a TSR in one of my petitions that I have outstanding and I was told by AT&T that it is not my connection. They told me that I have a good, solid connection and they ran several line tests. After speaking with them they suggested that I get back in touch with the game provider and let them know, which I did yesterday. I have not yet checked to see if they have responded to my petition from yesterday.

Just to be absolutely clear on this I have done the following :

1. Uninstalled all anti-virus software and malware bytes. Turned off windows defender, turned off windows firewall.

2. I have run the game using my router (Belkin). I have run the game without using my router. I have run the game on an alternate router ( HP ) and yes, I did do a reset of my router (Belkin) back to the default factory settings a while back.

3. I paid for and increased my DSL connection speed from a 1.5Mbps to a 3.0Mbps connection last week to see if that helped any. Other than that I have not made any ISP changes and have been playing EQ2 since 2004 on the same connection without any trouble until late last year ... November/December 2011.

4. I have run the game using the Launchpad. I have run the game not using the Launchpad ( at the request of a TSR ).

5. Contacted my ISP. See above.

6. I uninstalled Everquest II using the Add/Remove programs feature in the control panel and then manually deleted anything else that I could find that had anything to do with SOE or Everquest, including EQ1 and Vangard, ( Which oddly enough I have never had any connection issues with those two games, or with Lord of the Rings Online ), and I did a fresh, clean installation of Everquest II into the default location.

The game ran great for a day or so and then I got dropped to character select zoning to the guild hall and again a few times when zoning to various houses, mostly the Vale of Halfpint Delight since I was doing a decorating project there, as I have posted above.

7. I played the game without having EQ2Maps installed, or any other UI modifications. Just the basic, default game installed.


All of the above have been done several times ( except for the fresh installation, which was only done once a few days ago ) or more at the request of TSR's and friends and under every circumstance the game will still hang up randomly "waiting on zone server" when zoning and I will still get dropped to character select at random.

I have asked in the game channels and many other folks have had very similar issues, over and over. Quite a few folks in the guild that I run have the same issues, over and over. Other folks have posted in this very thread stating that they have the same issues.

I'm out of ideas.

Sweetpea, this is EQ2 You're going to crash a lot. That's just part of the game. I just had 2 accounts crash for absolutely no reason at all, which I can only assume was a server hiccup on Sony's side since I got the "Trying login server #2...."

"That's just part of the game"

Well, that's not a part of the game that I have played over the last 8 years. These issues started for me in November, early December of last year, 2011. Right about the same time that Game Update 61 and the Freeport revamp went live. Before that it was very rare that I had any trouble with the game. I can't speak for anyone else though.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 10:30 PM   #170
Tebos

Loremaster
Tebos's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 535
Default

[email protected] Bayle wrote:

AT&T does and has for at least the last 9 years offered DSL in my area. I subscribed with them when it was finally available and have been with them ever since.

Here is a link : http://www.att.com/dsl/shop/plansSh...ss_id=undefined

I'm on the DSL Pro plan, 3.0 Mbps.

I wish I knew somebody close by that I could take my computer to and try that out. I really do not know anyone close by that I would be able to do that with and I would have to leave my computer there and play there for days since this issue is completely random. I can go days, even weeks and not have a single issue and then all of a sudden I'll get dropped or stuck waiting on zone server over, and over and over. The worst was 11 times in one day of playing, which was about a 6 hour period. That was not too long ago.

I was dropped to character select once today during a 5 hour play period.

I still have not had a response from my petition yesterday that was "escaladed to the advanced technical team".

I started a new topic asking folks how often these two issues happen to them and have had some responses already. All of them are stating that they have had the same problems so far. I do not know any of the responders.  I am curious to see what other people are experiencing if people continue to respond because when I ask about it in game on the public channels I see a lot of other people claiming to have the same troubles with "waiting on zone server" and being dropped to character select.

Then request a new DSL modem from AT&T.  Also, determine if all the wall connections to the phones and DSL/Modem either have dsl filters or all don't have dsl filters.  Can't have some devices with filters while other connections don't!

Dropping to character select screen and/or "waiting for connection" have been typical issues since the inception of EQ and EQII, and is related to Internet connectivity issues with ISP, Routers, Cable/DSL modems or other Internet Routers along the line.  So what I'm saying is that at any given point in time, a select few of us folks experience connectivity issues with the game that has nothing to do with game code. 

__________________
ASUS A8N32-SLI Deluxe - Athlon 64 FX60 - Corsair XMS 4GB DDR 433 - MSI GeForce 8800 GTX 768MB - PC Power & Cooling Silencer 610W - Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS - Silverstone TJ-03 Silver Mid Tower - Silverstone SST-NT06 CPU Cooling Fan/Heatsink - WD Raptor 74GB 10k HD - Silverstone HD Coolers - 24" Dell Wide Screen Flat Panel - Logitech Z-5450 Digital 5.1 Speaker System - Sennheiser HD 595 Stereo Headphones
Tebos is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 10:48 PM   #171
Laenai
Server: Oasis
Guild: Tyranny
Rank: Raider

Loremaster
 
Join Date: May 2005
Posts: 634
Default

I actually just crashed out of game and the game couldn't find my login for over an hour. Thanks, SoE.

__________________
Laenai is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2012, 02:46 PM   #172
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

I have three phone jacks in my house and all three of them have had and still do have a filter attached to them whether or not I have any device connected. The only wall jack that has a device connected is the one here in my gaming room. That filter has the DSL and the phone line attached.

While thinking about it I am going to disconnect the telephone and see if that makes any difference.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2012, 03:44 PM   #173
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

[email protected] wrote:

.....

I just had 2 accounts crash for absolutely no reason at all, which I can only assume was a server hiccup on Sony's side since I got the "Trying login server #2...."

This happened to me for the very first time ever yesterday. I was dropped from the game while playing ( grouped in Thundering Steppes ) and could not log back in for almost 25 minutes. I repeatedly got the "Trying login server #1, #2, #3... " and so on over and over until I was finally able to log back in. Once back in I asked my guild how long had the server been back up and everyone told me that the server had never gone down and that none of them had been dropped.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2012, 04:56 PM   #174
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

Stuck waiting on the zone server three times already this afternoon. Twice zoning to the guild hall and once zoning to the Felwithe Mansion.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2012, 06:54 PM   #175
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

Dropped to character select upon logging into the game.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2012, 08:20 PM   #176
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

Stuck "waiting on zone server" again. This time when trying to zone into the Thurgadin Grand Hall to tour it.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2012, 09:30 AM   #177
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

Was stuck "waiting on zone server" this morning while trying to zone to the Thurgadin Grand Hall.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2012, 03:54 PM   #178
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

Dropped to character select while zoning to the Lavastorm Winter Retreat.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2012, 07:36 AM   #179
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

Dropped to character select twice in a row this morning zoning into the Thurgadin prestiege housing.

Juravael is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2012, 08:07 AM   #180
Juravael

Loremaster
Juravael's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 997
Default

The very first time that I logged in this morning I was kicked right back to the character select screen.

I was camped in the Thurgadin Grand Hall when logging in. I got kicked back to the character select screen when the welcome window popped up, before I could move or anything.

Juravael is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:23 PM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.