EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Support Forums > Tech Area > Account Related Support
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 10-24-2012, 04:06 AM   #1
Wurm

Loremaster
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,003
Default

I made this thread last night and for some reason it was deleted.

I added a 30 day account card to my account, the time left shown on the website didn't change.

It used to update automatically, has something changed?

I tried to put the code in again to check if something went wrong and got the message that the code had been used.

???

__________________
Wurm is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2012, 09:27 PM   #2
TSR-AlexS

Customer Service
TSR-AlexS's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 435
Default

Wurm wrote:

I made this thread last night and for some reason it was deleted.

I added a 30 day account card to my account, the time left shown on the website didn't change.

It used to update automatically, has something changed?

I tried to put the code in again to check if something went wrong and got the message that the code had been used.

???

Mind creating a ticket and pming me your ticket reference number? I will be more than happy to look over it and see what's going on!

__________________
Alexander S

Technical Support Representative

Sony Online Entertainment

How to Contact Support:

https://help.station.sony.com/app/answers/detail/a_id/28939

How to Create a DXDIAG/MSINFO

https://help.station.sony.com/app/answers/detail/a_id/28973
TSR-AlexS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:19 AM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.