EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Services > EQ2Players.com Website Discussion
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 08-21-2012, 06:16 PM   #1
foodcity

Philosopher
foodcity's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 46
Default

i finally took a look at the site, and its pretty nice. only one problem: i cant see my main character. i checked MINUTES after creating a new character, and it shows up on the list, but my main won't show? my main hasnt been on the list for months...

__________________
foodcity is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2012, 06:28 PM   #2
Lantis

Loremaster
Lantis's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Montreal, Canada
Posts: 943
Default

Go to your Persona window, and make sure you do have sharing enabled.  By default the data is exported whenever you zone.

Lantis is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2012, 05:42 PM   #3
GCT

Loremaster
GCT's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 75
Default

Sharing to EQ2 Players?  I've had that on, tried toggling it, zoning, and still my current characters don't show.  The only ones that do show up are ones that I deleted about six months ago.

I prefer not to share to Facebook or Twitter.

GCT is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2012, 12:34 PM   #4
feldon30

Fansite Staff
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5,424
Default

[email protected] Bayle wrote:

Sharing to EQ2 Players?  I've had that on, tried toggling it, zoning, and still my current characters don't show.  The only ones that do show up are ones that I deleted about six months ago.

If you use Profit, Drums, or other UI, you may need to temporarily disable it to get this checkbox to work.

feldon30 is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2012, 03:31 PM   #5
GCT

Loremaster
GCT's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 75
Default

feldon30 wrote:

[email protected] Bayle wrote:

Sharing to EQ2 Players?  I've had that on, tried toggling it, zoning, and still my current characters don't show.  The only ones that do show up are ones that I deleted about six months ago.

If you use Profit, Drums, or other UI, you may need to temporarily disable it to get this checkbox to work.

I use DarqUI, but your advice didn't work.    The checkbox was there exactly how it was when I had the UI installed, but I still don't see my character on the list.

GCT is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:40 AM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.