EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > The Norrathian Herald > Community News
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 10-29-2012, 03:53 PM   #1
Dexella

Community Relations
Dexella's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 477
Default

Hi Everyone,

We are experiencing some issues with eCommerce at the moment, which is impacting how Krono appear in game. We are working on a resolution to this currently, which is why you may be experiencing some delays in Krono showing as available.

We are sorry for the inconvenience and will update you as soon as more information is available.

Thanks for your patience.

~Dexella

UPDATE: As we work on a fix for these eCommerce issues, users may experience problems with game and forum logins and some forum permissions. 

__________________
*Dexella*

Community Relations Manager
Dexella is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2012, 08:49 PM   #2
Dexella

Community Relations
Dexella's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 477
Default

Hi everyone,

The maintenance is complete, and Krono should now be working properly. 

If you have any individual issues, please report them directly to CS using /petition or by visiting help.everquest2.com.

Thank you again for your patience.

~Dexella

__________________
*Dexella*

Community Relations Manager
Dexella is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2012, 10:53 PM   #3
excalibur120

Loremaster
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 62
Default

Update: I can purchase Kronoes from the broker if that person is NOT selling from a prestige house.  So far all three attemps to purchase from different people in prestige houses has failed.  10 attempts at buying from people NOT selling from prestige houses or from no house at all have succeeded.

excalibur120 is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2012, 11:19 PM   #4
Dexella

Community Relations
Dexella's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 477
Default

excalibur120 wrote:

Update: I can purchase Kronoes from the broker if that person is NOT selling from a prestige house.  So far all three attemps to purchase from different people in prestige houses has failed.  10 attempts at buying from people NOT selling from prestige houses or from no house at all have succeeded.

Thanks for the head's up. I've sent this along to the appropriate parties; we will look into it.

~Dexella

__________________
*Dexella*

Community Relations Manager
Dexella is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2012, 11:57 PM   #5
Neiloch

Loremaster
Neiloch's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Southern California
Posts: 1,430
Default

SoE Live attendees were supposed to get a free one. I have 0 on me at the moment and nothing in my claim window, when or how are we supoosed to get it?

__________________
Neiloch is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2012, 05:13 AM   #6
Kinya
Server: Splitpaw
Guild: Runnyeye Raiding Club
Rank: Boss

Fansite Staff
Kinya's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 86
Default

I have to say thre is lots of problems with krono atm. I tried to buy it from the broker but they did not appear. Later CS said I have 2 of them on my toon. I couldn't see anything in that ugly Krono window, so I tried to move them to my bag just to check if they are there... Well apparently you can't place Krono in a bag or bank and I have no idea why since it supposed to be normal item which can be traded.

So I thought that I will try to move them to broker for a while just to check and it workd... I placed them, I made sure they are ther and then I wanted to remove them... and they dissapeard again... arghhh

I am waiting now for CS to solve that problem.

Anyway, my question is why we can't keep them in bags or our bank as other in-game items? Why do we have to use that extremly ugly Krono interface in Character window which apparently is not working as it should?

__________________

http://babagra.pl - Polish Everquest 2 Fansite

Kinya is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2012, 08:37 AM   #7
Mutt

Loremaster
Mutt's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 9
Default

[email protected] wrote:

So I thought that I will try to move them to broker for a while just to check and it workd... I placed them, I made sure they are ther and then I wanted to remove them... and they dissapeard again... arghhh

I am waiting now for CS to solve that problem.

Exactly the same problem here. Both appeared on broker, when I took them off the broker they vanished from the broker window but didn't reappear in my Krono tab in the persona window.

Was this ever tested properly? As many people seem to be having issues trading/purchasing/selling Krono.

Mutt is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2012, 09:46 AM   #8
Cyliena
Server: Everfrost
Guild: Crusaders of Neriak
Rank: Colonel

Fansite Staff
Cyliena's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 3,798
Default

[email protected] wrote:

SoE Live attendees were supposed to get a free one. I have 0 on me at the moment and nothing in my claim window, when or how are we supoosed to get it?

I'm assuming we'll probably get it whenever they grant the in-game items (Nov 4-ish?).

Cyliena is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2012, 01:20 PM   #9
Dexella

Community Relations
Dexella's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 477
Default

For those who attended SOE Live, the one free Krono have not been granted yet; it will come later, with the other in-game item grants. 

For those experiencing bugs with Krono, thank you for reporting them. I'm gathering the information here, but it would also be extremely helpful if you would /petition or visit help.everquest2.com and report the problems to CS directly. 

Thanks.

~Dexella

__________________
*Dexella*

Community Relations Manager
Dexella is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2012, 02:41 PM   #10
Vifarc

Loremaster
Vifarc's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 317
Default

There's a bug: the Krono appear in the inventory tab (in addition to the SC where it is needed).

Or does EQ2 want to do like LotRO and make us flee the game from invading articles in the UI? (what made me flee LotRO for EQ2..)

__________________
Vifarc is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2012, 07:50 PM   #11
Yadithit2

Loremaster
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1
Default

I attened SOE Live. Registered only one account, however both of my accounts can get a krono free from SC marketplace.

Yadithit2 is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2012, 09:03 PM   #12
Dexella

Community Relations
Dexella's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 477
Default

Hi everyone! We're redirecting all feedback to this thread: http://forums.station.sony.com/eq2/...topic_id=523825

Please post your Krono questions, comments, etc. there!

Thanks. 

~Dexella

__________________
*Dexella*

Community Relations Manager
Dexella is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:06 PM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.