EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > General EverQuest II Discussion > General Gameplay Discussion
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 05-14-2011, 10:40 PM   #1
Grumble69

Loremaster
Grumble69's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,257
Default

So it looks like there have been some recent changes:

https://help.station.sony.com/app/a...QvUWZqYktadGs%3

...but I'm not seeing the "Invitation Email" listed in step 4.  If I try to click on the button "Start Now Recruit a Friend", it sends me to this link:

http://www.soe.com/securityupdate/

Grumble69 is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 01:47 AM   #2
Alenna
Server: Guk
Guild: Defenders of the Light
Rank: Count

Loremaster
Alenna's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,938
Default

Grumble69 wrote:

So it looks like there have been some recent changes:

https://help.station.sony.com/app/a...QvUWZqYktadGs%3

...but I'm not seeing the "Invitation Email" listed in step 4.  If I try to click on the button "Start Now Recruit a Friend", it sends me to this link:

http://www.soe.com/securityupdate/

first link is broken I get the 400 error page

__________________
Alenna is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 05:54 AM   #3
Kove

Loremaster
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2
Default

I'm having the same problem. Is recruit a friend broken since the servers came back up?

Kove is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 06:38 AM   #4
Grimfyre2413us

Lord
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 17
Default

It would seem so...i hope they can bring it up soon, i want to use it to make my second account. But like the above posters have stated the link is broken at the moment.

Grimfyre2413us is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 11:06 AM   #5
MysticAngel

Loremaster
 
Join Date: May 2005
Posts: 1
Default

I would like to know if lost Recruit-A-Friend time will be reimbursed? Basically over two weeks lost from RaF SMILEY

MysticAngel is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 12:00 PM   #6
Amnerys

Community Team
Amnerys's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2,317
Default

This has been reported. I'll report back if I hear any updates.

Amnerys is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 12:40 PM   #7
Grimfyre2413us

Lord
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 17
Default

Amnerys wrote:

This has been reported. I'll report back if I hear any updates.

Thank you Amn

Grimfyre2413us is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 01:37 PM   #8
CoLD MeTaL

Loremaster
CoLD MeTaL's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 3,217
Default

MysticAngel wrote:

I would like to know if lost Recruit-A-Friend time will be reimbursed? Basically over two weeks lost from RaF

+1 since DoV RaF costs $40

__________________


CoLD MeTaL is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 05:11 PM   #9
Amnerys

Community Team
Amnerys's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2,317
Default

Our folks who have been working on this believe it is fixed now. Please let me know if you continue to have problems.

Thanks!

Amnerys is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 07:00 PM   #10
Kove

Loremaster
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2
Default

My friend is getting the following message after creating a new station account and accepting the refer a friend.

We have encountered a system error while processing your request.

 

Please try again later.

 

We apologize for the inconvenience.

 

If you continue to encounter this error, please contact Customer Service at http://support.station.sony.com

Anyone experience anything similar?

Kove is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 08:26 PM   #11
Grimfyre2413us

Lord
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 17
Default

Kove wrote:

My friend is getting the following message after creating a new station account and accepting the refer a friend.

We have encountered a system error while processing your request.

 

Please try again later.

 

We apologize for the inconvenience.

 

If you continue to encounter this error, please contact Customer Service at http://support.station.sony.com

Anyone experience anything similar?

Exactly the same with mine.

Grimfyre2413us is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2011, 08:27 PM   #12
Grimfyre2413us

Lord
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 17
Default

I mean he can create and account without using the recruit a friend...but not with it.. so idk whats going on.

Grimfyre2413us is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 12:44 AM   #13
Wolfgaarr

Loremaster
Wolfgaarr's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 30
Default

Yep same here was trying to get my wife to play but kept getting this:

We have encountered a system error while processing your request.

 Please try again later.

 We apologize for the inconvenience.

 If you continue to encounter this error, please contact Customer Service at http://support.station.sony.com

This is as of 8:30 pm pdt.

Wolfgaarr is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 01:54 AM   #14
bohohoboprobono

Augur
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 24
Default

Kove wrote:

My friend is getting the following message after creating a new station account and accepting the refer a friend.

We have encountered a system error while processing your request.

 

Please try again later.

 

We apologize for the inconvenience.

 

If you continue to encounter this error, please contact Customer Service at http://support.station.sony.com

Anyone experience anything similar?

Exactly the same here.  Plus my existing RAF bonus, which was live before the downtime, has now disappeared...

bohohoboprobono is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 09:16 AM   #15
Merriestar

Loremaster
Merriestar's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 32
Default

Getting the same problem bet soe dosent fix this for weeks.

Merriestar is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 01:06 PM   #16
Ymmij

Loremaster
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9
Default

Please fix this soon.  I am having the same issue as the above.  3 days wasted already.   Now I am not sure if I want to start playing again. 

Ymmij is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 03:24 PM   #17
Grimfyre2413us

Lord
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 17
Default

Can we at least get an update on if anything is being done to fix this?

Now is the time you should have this fixed to help some new people join and others return. Since some left during ur downtime.

Grimfyre2413us is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 04:46 PM   #18
fang11123

Newbie
 
Join Date: May 2011
Posts: 1
Default

Hello.....Hello is anyone out there?

Can we get word to the people that fix things that sometime in the comming year this needs looked into as new players is what this game needs ty for your help.

fang11123 is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 05:23 PM   #19
Blambil
Server: Nagafen
Guild: Truculent Brew
Rank: Legati {Mains}

Loremaster
Blambil's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 500
Default

having trouble myself... had a friend over for the weekend, set up a RAF account for him, can't sign in.. keeps telling me he must "subscribe" to play..... when I hit the "try it for 14 days" it links over to the streaming download client, which we don't need.

?!?!

Blambil is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 10:32 PM   #20
bohohoboprobono

Augur
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 24
Default

Bumping this, hoping for an update!

bohohoboprobono is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 10:38 PM   #21
Deago

Loremaster
Deago's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 625
Default

No rcf for the x2 week is pretty sad.  With the mess your already in SOE I would fix this issue asap.

__________________
Hello fellow EQ2 gamers!
Deago is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2011, 08:56 AM   #22
Grimfyre2413us

Lord
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 17
Default

Deago wrote:

No rcf for the x2 week is pretty sad.  With the mess your already in SOE I would fix this issue asap.

Agreed.

Grimfyre2413us is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2011, 11:20 AM   #23
Iwannaplay

Newbie
 
Join Date: May 2011
Posts: 1
Default

Same error as mentioned above. 

After RAF creates an account and it wants to go to phase2 (via this link)

https://rewards.station.sony.com/au...tePhase2.action

It get the error mentioned above.

of course now it tells me session expired since i have closed that window and i try that link, but that was the link it was going to right after the RAF created a new account. 

Please fix, or at least tie my account with my RAF'ed friend.

Should we contact CS on this?  Can they link them together?

Iwannaplay is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2011, 12:02 PM   #24
Grumble69

Loremaster
Grumble69's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,257
Default

Just globally bump up the bonus multiplier for everyone.  Or extend the bonus week.  I like the latter idea since it matches the downtime better.

Grumble69 is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2011, 03:02 PM   #25
Amnerys

Community Team
Amnerys's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2,317
Default

We have folks working on this still. I didn't get an update yesterday afternoon, but will let you know when it's been fixed.

Amnerys is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2011, 03:47 PM   #26
Grimfyre2413us

Lord
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 17
Default

Amnerys wrote:

We have folks working on this still. I didn't get an update yesterday afternoon, but will let you know when it's been fixed.

The link for my friend to create an account works now... However it does not say he has a free trial or anything like it. Is there something specific he has to do?

He follows the link in the email...brings him to a page that says sign in or create station account.

He clicks create account and makes his account now that the link works.

What does he do next? He has the game installed and it just keeps telling him to subscribe to play.

Grimfyre2413us is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2011, 04:22 PM   #27
ThomasCH

Loremaster
ThomasCH's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: AB
Posts: 378
Default

Looks like RAF is up and running. Will confirm in a few minutes as I log in and check if /goto and 200 XP bonus is there.

__________________
Just another noob..
ThomasCH is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2011, 04:25 PM   #28
ThomasCH

Loremaster
ThomasCH's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: AB
Posts: 378
Default

Yeah. RAF is working again.

Thank you.

__________________
Just another noob..
ThomasCH is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2011, 05:01 PM   #29
Grimfyre2413us

Lord
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 17
Default

ThomasCH wrote:

Yeah. RAF is working again.

Thank you.

How do u get it to work? I can get the other account created thru the link but it doesn't say he has a free trial or anything.

Grimfyre2413us is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2011, 05:09 PM   #30
Grimfyre2413us

Lord
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 17
Default

Nevermind i got it working finally.

Grimfyre2413us is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:09 PM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.