EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Chains of Eternity Beta > General (CoE Beta) > User Interface
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 10-22-2012, 08:22 PM   #1
Catp00p

Loremaster
Catp00p's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Default

I can not get drums to load, or even my layout for my character.  Anyone figure anything out?

Catp00p is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2012, 08:23 PM   #2
Catp00p

Loremaster
Catp00p's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Default

Nevermind... figured out all of that info was stored in the "BetaServer" folder.

Catp00p is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2012, 10:52 AM   #3
Whilhelmina
Server: Storms
Guild: Les Furies d Innoruuk
Rank: Matriarches

Tester
Whilhelmina's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: France (Storms)
Posts: 3,161
Default

note: as for today it seems that having a custom tradeskill windo crashes the game. I got booted while loading UI and getting rid of the file worked.

__________________
French Tradeskill Guide and my houses.

Whilhelmina is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2012, 03:04 AM   #4
Korok

Loremaster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 16
Default

[email protected] wrote:

note: as for today it seems that having a custom tradeskill windo crashes the game. I got booted while loading UI and getting rid of the file worked.

I noticed my custom tradeskill works ok with my beta made character while it crashes with my beta copy characters.  Removing it as you did solves it.

Korok is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2012, 01:54 PM   #5
Misia

Lord
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 22
Default

I renamed eq2ui_tradeskills.xml to xeq2ui_tradeskills.xml, and was able to load up my copy of my live ProfitUI and not crash.

UNTIL, I looked at my merc tab and it said recall the quest npc or dismiss. I tried to recall him (just for kicks) and it crashed the client. I shouldn't have the option after I've completed the quest to recall or dismiss him should I?

Misia is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2012, 10:33 PM   #6
Terrogaunt

Developer
Terrogaunt's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 142
Default

Misia wrote:

I renamed eq2ui_tradeskills.xml to xeq2ui_tradeskills.xml, and was able to load up my copy of my live ProfitUI and not crash.

UNTIL, I looked at my merc tab and it said recall the quest npc or dismiss. I tried to recall him (just for kicks) and it crashed the client. I shouldn't have the option after I've completed the quest to recall or dismiss him should I?

Wait, you crashed your client with the Return? I wouldn't think that would be a client crash unless it was checking against an object not present in your UI. I'll look into that!

Terrogaunt is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2012, 02:36 AM   #7
Misia

Lord
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 22
Default

Terrogaunt wrote:

Misia wrote:

I renamed eq2ui_tradeskills.xml to xeq2ui_tradeskills.xml, and was able to load up my copy of my live ProfitUI and not crash.

UNTIL, I looked at my merc tab and it said recall the quest npc or dismiss. I tried to recall him (just for kicks) and it crashed the client. I shouldn't have the option after I've completed the quest to recall or dismiss him should I?

Wait, you crashed your client with the Return? I wouldn't think that would be a client crash unless it was checking against an object not present in your UI. I'll look into that!

Yes.

So, I switched back to my betaserver folder that is the standard ui, dismissed the quest merc, hired my regular merc back.... then went back to my livecopy version of profitui.

Also, eq2maps minimap isn't showing up, though I have it installed.

Misia is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:47 AM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.