EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Terrors of Thalumbra Beta > General Beta Discussion
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 10-24-2015, 09:56 PM   #151
Neimara

New Member
Neimara's Avatar
 
Posts: n/a
Default

*Just* received my beta copy. Initiated the process on 10/22/15 @ 11:20 am PST.
  Reply With Quote
Old 10-24-2015, 09:56 PM   #152
Alenna

Well-Known Member
Alenna's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

48 hours no copy from Guk or test this is 24 hours after they said they should be there. guess no beta for me this weekend because I don't have the proper tools to beta test. guess all I can do until you free my characters copied form live servers is cyle though the pack pony and goblin to get harvest materials for when or more to the point I'm beginning to think IF my live toons are copied over. i refuse to be handicapped in my testing with the buffed characters. when you free my live toons i'll beta test not until then.
Alenna is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2015, 10:20 PM   #153
Flatline

Member
Flatline's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

Copied from Splitpaw thursday .. like 2 hours after beta got enabled, and still nothing as well
Flatline is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2015, 10:39 PM   #154
Jrel

Active Member
Jrel's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 3
Default

Well, this is very odd. The 3rd toon I copied finally showed up 53 hours later, but the first two, that I had copied 3 hours before my 3rd toon, aren't available.
Jrel is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2015, 10:50 PM   #155
Balcerak

Member
Balcerak's Avatar
 
Posts: n/a
Default

Still waiting for my copy to get made. I did use a beta buff character but not nearly the same as my main so I can't test the advanced solos yet.
  Reply With Quote
Old 10-24-2015, 11:02 PM   #156
Alenna

Well-Known Member
Alenna's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

you and me both it seems they don't mind testers being to handicapped to test properly
Alenna is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2015, 12:30 AM   #157
Deveryn

Well-Known Member
Deveryn's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 14
Default

I made it on at some point today!

....but after all that, I have no houses with me. -_-
Deveryn is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2015, 01:05 AM   #158
dngrmse

Active Member
dngrmse's Avatar
 
Posts: n/a
Default

If they'd just get my character copied, I'd be happy without houses. If I really need one during beta, I'll buy a beta house.
  Reply With Quote
Old 10-25-2015, 01:29 AM   #159
Deveryn

Well-Known Member
Deveryn's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 14
Default

my crafting mats are in my house though. Tongue The first quest has us using multiple tiers of mats.
Deveryn is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2015, 02:33 AM   #160
Alenna

Well-Known Member
Alenna's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

52 hours no beta copy. not the 24 hours they thought and if I don't have my house when it comes then I won't be beta testing. i need my crafting house.
Alenna is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2015, 02:34 AM   #161
Jrel

Active Member
Jrel's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 3
Default

Just got a copy of a toon from 3 hours ago that I had /beta'd in City of Freeport from Maj'Dul server. The inventory was a jumble though. I had my personal bank inventory, my shared bank inventory, and 2 duplicates of my shared bank in my overflow.
Jrel is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2015, 02:36 AM   #162
Alenna

Well-Known Member
Alenna's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

lucky you
Alenna is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2015, 02:45 AM   #163
Spindle

Well-Known Member
Spindle's Avatar
 
Posts: n/a
Default

Oh freaking cool! The two I copied over Thursday showed up on the list. I'll poke around a bit to see how stuff copied over )
  Reply With Quote
Old 10-25-2015, 02:50 AM   #164
azcn2503

Active Member
azcn2503's Avatar
 
Posts: n/a
Default

I've just logged in to Splitpaw to try another /beta on all of my characters to see what happens. All of my characters are very young in EQ2 terms (less than a year old, some just a few months old). So hopefully this will work, I'll sleep on this and log in tomorrow morning.
  Reply With Quote
Old 10-25-2015, 03:17 AM   #165
Therein

Member
Therein's Avatar
 
Posts: n/a
Default

So, did the devs give up on this issue or?....
  Reply With Quote
Old 10-25-2015, 06:20 AM   #166
Ruckus

Active Member
Ruckus's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 1
Default

I first copied my main character and my 7 level 100 crafters (8 total toons on Unrest) over to beta on Thursday. I then copied my level 20 toon on Nagafen over to beta last.

I log into beta, and only the level 20 PvP toon is on the list. I just copied my level 100 Unrest swashbuckler over again, just so I can be annoyed all over again that you've done nothing to make this class raid-worthy.
Ruckus is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2015, 06:57 AM   #167
Jrel

Active Member
Jrel's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 3
Default

7 hours later, I have not received 7 of 8 toons that I copied right after each other. The 1 of 8, I did get was 4 hours ago. I also finally got one that I copied from early Thursday, and its inventory also contained a copy of my shared bank in its overflow. If that is normal, then okay.
Jrel is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2015, 10:24 AM   #168
dngrmse

Active Member
dngrmse's Avatar
 
Posts: n/a
Default

Ahhh...finally! My main got copied over late yesterday. I still have the other two somewhere in the queue, but even if they never get copied over, I won't lose a lot of sleep.
  Reply With Quote
Old 10-25-2015, 11:14 AM   #169
rbm1956

Member
rbm1956's Avatar
 
Posts: n/a
Default

tried with positive confirmation on unrest for the last 4 days and no character showing up in Beta
  Reply With Quote
Old 10-25-2015, 11:21 AM   #170
azcn2503

Active Member
azcn2503's Avatar
 
Posts: n/a
Default

Could just be coincidence and they needed a few more hours to copy originally, but all four of mine appeared this morning.
  Reply With Quote
Old 10-25-2015, 12:39 PM   #171
Tabri

Active Member
Tabri's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

My main which was created in 2005 took 27 hours to copy over. Yet my two alts who were created in 2010 and 2011 took 36 hours to copy over so I think its all random pretty much. I did a /beta copy on all of them at the same time.

Tips I used in previous betas that helped I am not sure it will help people copying this expac

1. Make sure you copy in an overland zone(not in a dungeon, house, or city etc).
2. Make a level 1 or whatever character on beta so that you have something on the select screen.(dont name this the name of any of your characters or they will come over with an X on their name).
3. When you log beta dont try to use the drop down box to choose your character click play to go to character select screen instead first then choose one.
Tabri is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2015, 01:08 PM   #172
Ruckus

Active Member
Ruckus's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 1
Default

Maybe if they had the whole thing not screwed up and actually working like it did in AoM, we'd be able to /copy as many toons as we wanted to test out for them to help them with bug hunting.

Instead, we get this mess.
Ruckus is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2015, 02:26 PM   #173
Madelinerose

New Member
Madelinerose's Avatar
 
Posts: n/a
Default

Still waiting on mine. I have only copied one toon over and I cannot seem to get that done. It has been since Thursday. I find this very disappointing.
  Reply With Quote
Old 10-25-2015, 04:00 PM   #174
Alenna

Well-Known Member
Alenna's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

53 hours and still counting for my original 2 it is beginning to look like no beta testing from me again this year.
I only copied 2 initially one from Test to do some low adventure high crafter testing and one from Guk. who has to be there first as she owns the crafting house. I Only tried to copy a couple of new characters yesterday just to see what would happen
Alenna is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2015, 04:01 PM   #175
Alenna

Well-Known Member
Alenna's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

53 hours and still counting on my original 2 i tried copying and the 2 I tried yesterday have not shown up either
Alenna is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2015, 06:03 PM   #176
Pixilicious

Active Member
Pixilicious's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 6
Default

Close to 72 hours here and still no toons on Beta !
Pixilicious is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2015, 06:05 PM   #177
Mystfit

Well-Known Member
Mystfit's Avatar
 
Posts: n/a
Default

Your house won't come with you. Your beta copying a character, and only the things in your bank/invetory. You could of course, pack up your crafting items and the harvestables you need (ore from higher tiers, a couple incandescent materials) into your inventory. There's nothing else that's really a deal breaker. Set your AA's to allow you to make crafting stations or buy some tinkered stations before copy over.
  Reply With Quote
Old 10-25-2015, 06:19 PM   #178
Xuma

New Member
Xuma's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 3
Default

I took a toon from each acct yesterday and stripped my shared bank to completely empty sent them out to the boonies and did /beta copy. So far NO copied toon has showed up on my beta - not any of the ones I copied Thursday or from yesterday. During AoM beta I had NO PROBLEMS with /beta at all and was able to participate in that beta fully. Seems like the system is completely borked now.
Xuma is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2015, 06:33 PM   #179
Xuma

New Member
Xuma's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 3
Default

I looked in my beta folder and all the character names are in there. I don't know what it is but there is some piece missing and my characters don't show up in the character selection window, I wish someone would help out with this.
Xuma is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2015, 06:33 PM   #180
Alenna

Well-Known Member
Alenna's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

oh great they changed it then always before my house came with me darn it if they want us to test then let us don't handicap us'

P.S. with how long is ti taking we should have access to our houses I'd understand if it was immediate like before that my house did not come with me but this long they can give me my houses.
Alenna is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:38 PM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.