EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Terrors of Thalumbra Beta > General Beta Discussion
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 11-09-2015, 12:59 PM   #1
Estarion

Member
Estarion's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default

I've seen a guy with more than 2 relics he wear at same time, and only that fact he hasn't more relics stops him to get a fully relic-ed toon. I wouldn't tell you his name but you know, devs, you better play your game time to time. I suppose that bug mechanic is the same as the multiple mount bugging. I predict many would blame that guy in comments below. But you know what? The min-maxers always looks to upgrade their toons by any way. And while you keeps the door open it may cause a very unwanted consequences.
You were winked that mount bug for years and ok, the benefits was insignificant at all but THIS?

So it seems that not a relics, my bad and must apologize.
Estarion is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2015, 01:12 PM   #2
Beee

Member
Beee's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 2
Default

There is a bug that flags prestige items a relic too - think that will be fixed soon

https://forums.daybreakgames.com/eq...-feedback-and-bugs.564408/page-7#post-6281035
Beee is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2015, 07:29 PM   #3
Caith

Developer
Caith's Avatar
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 0
Default


Without paying very close attention, it is very hard to notice that the items are not relics, but are only prestige. We're working on that display bug.
Caith is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:44 PM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.