EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > Search Forums
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: P0xmiles
Forum: General Tech Support Questions 05-18-2010, 01:46 PM
Replies: 0
Views: 45
Posted By P0xmiles
<p><span style="color: #808080;">Was having loads...

<p><span style="color: #808080;">Was having loads of trouble getting the game to launch from the launcher, so I decided to delete everything and start over. The problem is that the new launcher seems...
Forum: General Tech Support Questions 05-18-2010, 01:02 PM
Replies: 59
Views: 219
Posted By P0xmiles
<p>Was working last night with the win xp...

<p>Was working last night with the win xp compatibility mode. This morning, even that fails.... Going to reboot to see if that fixes the problem.</p>
Forum: General Tech Support Questions 05-18-2010, 03:14 AM
Replies: 59
Views: 219
Posted By P0xmiles
<p><cite>moterin...

<p><cite>moterin wrote:</cite></p><blockquote><p>had this same problem, got a fix to work. have to right click your launch icon, properties, compatiability, then set it to run as windows xp service...
Forum: General Tech Support Questions 05-17-2010, 10:49 PM
Replies: 59
Views: 219
Posted By P0xmiles
<p>Same problem, was working fine earlier...

<p>Same problem, was working fine earlier today...</p>
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:44 AM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.