EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire (https://archive.eq2wire.com//index.php)
-   General Beta Discussion (AoM Beta) (https://archive.eq2wire.com//forumdisplay.php?f=5283)
-   -   Altar of Malice Vertex Shader Issue on Beta (https://archive.eq2wire.com//showthread.php?t=801853)

Daalilama 10-08-2014 02:58 AM

On beta I tried to zone into the tranquil sea and received "Error while creating Vertex Shader" any ideas whats going on...allows me to keep retrying but that does nothing.

CatsofBlackness 10-21-2014 02:38 AM

Try updating your graphics card drivers. However this most likely means your graphics card is to old to run the new expansions zones with there updated appearances.

Sisca 10-21-2014 02:41 PM

<div class="bbCodeBlock bbCodeQuote" data-author="Daalilama"> <aside> <div class="attribution type">Daalilama said: <a href="index.php?goto/post&id=6110564#post-6110564" class="AttributionLink">↑</a> </div> <blockquote><span class="ae_quote_symbol">“</span><span class="ae_quote_content">On beta I tried to zone into the tranquil sea and received "Error while creating Vertex Shader" any ideas whats going on...allows me to keep retrying but that does nothing.</span><span class="ae_quote_symbol">”</span></blockquote> </aside></div>You might also want to read through the various "crashing while loading" posts in the beta section of the forums. You should also post your issues along with your system specs in those forums as you're a lot more likely to get help there from people actually playing the beta.<br /> <br />And the error message is nice but having your system specs will make it much more likely that someone will be able to come up with a solution for you.


All times are GMT. The time now is 11:46 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.