PDA

View Full Version : (bug) no tradeskill mount in /claim


Thebuffshaman
10-18-2018, 03:04 AM
did the tradeskillsig questline and got the window telling me I got my/claim reward for it in the mail. Went on to live servers and /claim... no mount. Waited a couple days and still no mount. Went back on to beta server to see if it was still there in the mail or something and it isn't. Petitioned and they say they can't help me and to post here so here it is.<br />Petition <b>Request #626906</b>

Shonshazzitt
10-18-2018, 12:02 PM
<div class="bbCodeBlock bbCodeQuote" data-author="Thebuffshaman"> <aside> <div class="attribution type">Thebuffshaman said: <a href="index.php?goto/post&id=6524543#post-6524543" class="AttributionLink">↑</a> </div> <blockquote><span class="ae_quote_symbol">“</span><span class="ae_quote_content">did the tradeskillsig questline and got the window telling me I got my/claim reward for it in the mail. Went on to live servers and /claim... no mount. Waited a couple days and still no mount. Went back on to beta server to see if it was still there in the mail or something and it isn't. Petitioned and they say they can't help me and to post here so here it is.<br />Petition <b>Request #626906</b></span><span class="ae_quote_symbol">”</span></blockquote> </aside></div>Mine showed up today in my /claim 2 sig line mounts and 1 TS mount on Live, just not on FG server.

Elinea
10-19-2018, 09:19 PM
Make sure you're looking in the "beta rewards" section, and not the Chaos Descending section. I made that mistake myself <img src="/images/smilies/smile.gif" alt="Smile" />

Thebuffshaman
10-20-2018, 10:39 PM
I have no beta-rewards section

Thebuffshaman
10-20-2018, 10:40 PM
and it still isn't there yet,

Praaji
10-21-2018, 04:20 PM
What do I have to do to get these rewards? Quests?

Thebuffshaman
10-23-2018, 05:14 AM
been over a week now and still no beta mount reward for the tradeskilltimeline.

Xianthia
10-23-2018, 07:48 PM
<div class="bbCodeBlock bbCodeQuote" data-author="Thebuffshaman"> <aside> <div class="attribution type">Thebuffshaman said: <a href="index.php?goto/post&id=6525640#post-6525640" class="AttributionLink">↑</a> </div> <blockquote><span class="ae_quote_symbol">“</span><span class="ae_quote_content">been over a week now and still no beta mount reward for the tradeskilltimeline.</span><span class="ae_quote_symbol">”</span></blockquote> </aside></div>Since it still hasn't showed up it seems something got messed up between you finishing and actually getting flag for reward. Try reaching out to a dev, either here or discord. I don't think CS can help with anything related to beta, I don't know for sure and it may still be worth a try. Maybe someone that knows for sure can chime in.<br /> <br />In the meantime, maybe run the quest line again. It's not ideal since you may not have the time, interest and many other reasons, but at least you'd get a reward then(?). Maybe. Fwiw my beta reward mounts showed up almost immediately.

Thebuffshaman
10-23-2018, 09:43 PM
discord? channel?

Thebuffshaman
10-23-2018, 09:44 PM
also trying to keep that character in tact on there as is so I have it there as proof I got through the quest line if they need to see it. Only one of my characters I have that is high enough tradeskill and harvest to not take forever on the harvest parts.

Xianthia
10-23-2018, 09:52 PM
Here is link for discord, although not sure if needs to go through invite before can see it. <br /><a href="https://discordapp.com/channels/228604818057330688/228604818057330688" target="_blank" class="externalLink" rel="nofollow">https://discordapp.com/channels/228604818057330688/228604818057330688</a><br /> <br />I can understand keeping that character intact. Make a new character or copy a different character. Tradeskill questline won't be difficult to play through with a brand new character. You can get baubles to level to 110 adv/110 tradeskill.

Thebuffshaman
10-23-2018, 09:59 PM
the link isn't working I must need an invite.