PDA

View Full Version : Foundation of Excitement could not equip the set


Moss
11-14-2016, 02:58 PM
When applying a Foundation of Excitement I got strange results:<br /> <br />When applied to a chest armor, shoulders or forearms (I do not check the other slots) the set stays at 0/3 and the potency bonus does not apply<br /> <br />When applied to a head armor the set ges to 1/3, even if the chest armor (shoulders and forearms) is still equiped<br /> <br />But if I remove the chest armor (...) and tries to equip it again I got the following message and I could not equip it.<br /><br />You may only equip 1 Foundation of Excitment at a time

chordite
11-14-2016, 03:52 PM
These runes are "lore-equip".

guard
11-14-2016, 04:27 PM
i had the same bug with the new runes if i put 2 of the same class on 2 piece's of armor it wouldn't give me the bonus for having 2 equipped but if i put 1 on my armor and 1 on a weapon it would

Moss
11-14-2016, 05:31 PM
From the tests I have just run, the first time the rune is applied on an item (LORE-EQUIP) the set effect applies correctly (1/3) to the item, if you remove the adorn it becomes (LORE-EQUIP NO-TRADE) but if you tries to apply it again the set effect will not work anymore (0/3).<br /> <br />1) Is the no-trade tag really necessary ? Could it be at least heirloom<br />2) Please fix the no-trade version<br />3) If the item is lore-equip how are we supposed to complete the set ?<br /> <br />I did not try to put the rune on armor/weapon slots yet, I need to get some new blank rune from the weekly quest to get the original adornment.

Moss
11-14-2016, 05:47 PM
I just tried with new adorments, got the same results, as the item is lore-equip we could not equip two runes or more to complete the set, even on differents slots (armor/weapon).<br /> <br />When unadorning the rune is not the same, and it did not count anymore in the set. Also it is possible equip 1 tradable and 1 non-tradable rune, but not two of the same type.