PDA

View Full Version : They beta buff needs some work


CoLD MeTaL
10-27-2015, 03:42 AM
I just tried to beta buff my fury and the gear is all wrong and seemingly far inferior to Live gear from the AoM sig line.<br /> <br />Who thought it was a good idea to put 169% reuse speed on the beta buff gear.<br /> <br />It's worthless to try and test with this, and my /beta copy is now 4 days running.

Liou_Unrest
10-27-2015, 04:12 AM
I believe the intention is to run the ToT sig questline and get gear as you go. You really only need whats good enough to get through it.

CoLD MeTaL
10-27-2015, 02:05 PM
<div class="bbCodeBlock bbCodeQuote" data-author="Liou_Unrest"> <aside> <div class="attribution type">Liou_Unrest said: <a href="index.php?goto/post&id=6272346#post-6272346" class="AttributionLink">↑</a> </div> <blockquote><span class="ae_quote_symbol">“</span><span class="ae_quote_content">I believe the intention is to run the ToT sig questline and get gear as you go. You really only need whats good enough to get through it.</span><span class="ae_quote_symbol">”</span></blockquote> </aside></div>I'm not sure you can run it with the setup they gave.

Iuvili
10-27-2015, 02:22 PM
<div class="bbCodeBlock bbCodeQuote" data-author="CoLD MeTaL"> <aside> <div class="attribution type">CoLD MeTaL said: <a href="index.php?goto/post&id=6272457#post-6272457" class="AttributionLink">↑</a> </div> <blockquote><span class="ae_quote_symbol">“</span><span class="ae_quote_content">I'm not sure you can run it with the setup they gave.</span><span class="ae_quote_symbol">”</span></blockquote> </aside></div> <br />My Fury from Splitpaw still has not arrived, so, I have the same setup as you......lvl 1, beta buffed, etc. True, the beta buffed gear is nothing to brag about, but it serves its purpose. I have gotten quite far in the Beta Adv Sig line, and the gear rewards you get from the various quest steps are quite good.<br /> <br />I just wish we had an option on the appearance of our mounts. I really dislike these rather large Pteranodon looking mounts. I'd rather have a disk or wings.

CoLD MeTaL
10-27-2015, 02:29 PM
You can get a mount in Shin with the TS beta buffer. A pack pony as well.

Alenna
10-27-2015, 03:35 PM
<div class="bbCodeBlock bbCodeQuote" data-author="Demonicate"> <aside> <div class="attribution type">Demonicate said: <a href="index.php?goto/post&id=6272396#post-6272396" class="AttributionLink">↑</a> </div> <blockquote><span class="ae_quote_symbol">“</span><span class="ae_quote_content">Ohh, and I didn't get any mount either, atleast it didn't get into my mount window, have to check my bags when I get home from work.</span><span class="ae_quote_symbol">”</span></blockquote> </aside></div>got to isle of mara buff up a tradeskill then ask for mount and soltice ring that is how you are getting mounts this year.

Xianthia
10-27-2015, 03:50 PM
<div class="bbCodeBlock bbCodeQuote" data-author="Alenna"> <aside> <div class="attribution type">Alenna said: <a href="index.php?goto/post&id=6272506#post-6272506" class="AttributionLink">↑</a> </div> <blockquote><span class="ae_quote_symbol">“</span><span class="ae_quote_content">got to isle of mara buff up a tradeskill then ask for mount and soltice ring that is how you are getting mounts this year.</span><span class="ae_quote_symbol">”</span></blockquote> </aside></div>That was first/second day, the adventure beta buffer crate contains a mount now (thankfully).

Alenna
10-27-2015, 05:01 PM
oh ok guess I delete and start the other toons I had again so that i can have th eproper moutn fo rmy handicapped beta buffed characters since they are the only bone's i'll be able to test with this time no beta copy no matter when or how many times and with my server being one of those begin merged tomorrow if i don't have my copied characters I won't have them at all because it will take over a week to get them copied. and by then beta will be over and this expansion will have gone live

Demonicate
10-27-2015, 08:26 PM
I had to make a new level 1 toon on beta because beta copy from Maj'dul didn't work. So I made a level 1 ranger and got it beta buffed. Just yesterday I finally noticed that I've got from beta buff crate one level 100 sword and one level 1 axe to wield <img src="/images/smilies/biggrin.gif" alt="BigGrin" />

Demonicate
10-27-2015, 08:47 PM
Ohh, and I didn't get any mount either, atleast it didn't get into my mount window, have to check my bags when I get home from work.

Iuvili
10-27-2015, 09:53 PM
<div class="bbCodeBlock bbCodeQuote" data-author="CoLD MeTaL"> <aside> <div class="attribution type">CoLD MeTaL said: <a href="index.php?goto/post&id=6272467#post-6272467" class="AttributionLink">↑</a> </div> <blockquote><span class="ae_quote_symbol">“</span><span class="ae_quote_content">You can get a mount in Shin with the TS beta buffer. A pack pony as well.</span><span class="ae_quote_symbol">”</span></blockquote> </aside></div> <br /> <br />I did that <img src="/images/smilies/smile.gif" alt="Smile" />......Did you notice, I said "the appearance of the Pterondon"? Can't get any other mount beta buffed (as far as I know), and I don't like the size.

Elinea
10-27-2015, 10:53 PM
I hit the reforger with the beta buff gear, it does help.

Elinea
10-27-2015, 10:54 PM
<div class="bbCodeBlock bbCodeQuote" data-author="Iuvili"> <aside> <div class="attribution type">Iuvili said: <a href="index.php?goto/post&id=6272799#post-6272799" class="AttributionLink">↑</a> </div> <blockquote><span class="ae_quote_symbol">“</span><span class="ae_quote_content">I did that <img src="/images/smilies/smile.gif" alt="Smile" />......Did you notice, I said "the appearance of the Pterondon"? Can't get any other mount beta buffed (as far as I know), and I don't like the size.</span><span class="ae_quote_symbol">”</span></blockquote> </aside></div>If you don't like the Pteradon, you can put the pegasus from the crafting buffer in the appearance, it's still a big mount though.

Iuvili
10-27-2015, 11:20 PM
<div class="bbCodeBlock bbCodeQuote" data-author="Elinea"> <aside> <div class="attribution type">Elinea said: <a href="index.php?goto/post&id=6272838#post-6272838" class="AttributionLink">↑</a> </div> <blockquote><span class="ae_quote_symbol">“</span><span class="ae_quote_content">If you don't like the Pteradon, you can put the pegasus from the crafting buffer in the appearance, it's still a big mount though.</span><span class="ae_quote_symbol">”</span></blockquote> </aside></div> <br />Yeah I know. I just am not a fan of really big mounts <img src="/images/smilies/smile.gif" alt="Smile" /> But, I just discovered that my main toon from AB arrived on the beta server, so I am happy and my little gripes no longer matter <img src="/images/smilies/smile.gif" alt="Smile" />

Chikkin
10-28-2015, 02:32 AM
marketplace is working again and you can buy a disk, or any other mount. You have unlimited DB on beta<br /> <br />Also /suspend_mount_mode 2 gets rid of seeing mounts except in flight, might help