PDA

View Full Version : Potency issue


tkb24
10-24-2015, 12:09 AM
Stuck at 300% is there a fix or do we wait for a server fix?

Gninja
10-24-2015, 12:52 AM
We are still investigating it.

Jrel
10-24-2015, 01:17 AM
<div class="bbCodeBlock bbCodeQuote" data-author="Estarion"> <aside> <div class="attribution type">Estarion said: <a href="index.php?goto/post&id=6270266#post-6270266" class="AttributionLink">↑</a> </div> <blockquote><span class="ae_quote_symbol">“</span><span class="ae_quote_content">Found out what exactly causes a bug - when you put the first AA into AoM prestige wdb to pot conversion bubble potencysets to 300. So if avoid wdb line then everything will be ok, except wdp cap gonna much harder to touch<img src="/images/smilies/smile.gif" alt="Smile" /></span><span class="ae_quote_symbol">”</span></blockquote> </aside></div>This might be the cause. I haven't tested it though. Still waiting for my beta copies to go through.

Elinea
10-24-2015, 03:23 PM
<div class="bbCodeBlock bbCodeQuote" data-author="Jrel"> <aside> <div class="attribution type">Jrel said: <a href="index.php?goto/post&id=6270999#post-6270999" class="AttributionLink">↑</a> </div> <blockquote><span class="ae_quote_symbol">“</span><span class="ae_quote_content">This might be the cause. I haven't tested it though. Still waiting for my beta copies to go through.</span><span class="ae_quote_symbol">”</span></blockquote> </aside></div>Thank you for the quote, or I would have never figured out what to change. I went into my aa's and changed out the wdb conversion and my potency came back. I was dying all over the place with my heals critting for a whole 20k.