PDA

View Full Version : Flying mounts


Odosan
10-20-2015, 11:13 PM
Do you need a flying mount to do this Beta? I see a bunch of people having those mounts. got my answer at the trade skill buffer.

Griffon Lady
10-21-2015, 04:23 AM
Tradeskill buffer? Where is that?

flameweaver
10-21-2015, 11:31 AM
Oliver, on the Isle of Shin, use the Portal to the Tradeskill Quest bauble, select a crafting profession, then hail him.

dngrmse
10-21-2015, 03:06 PM
There's also a TS buffer in the city of Maldura.

Beee
10-21-2015, 06:15 PM
After the serverdown toway, there ist a mount within the beta package - thank you!

Elinea
10-21-2015, 06:23 PM
Mount only comes from Oliver, the tradeskill buffer in Mara. There hasn't been one included in the adventuring level buff box.

Tinrae
10-22-2015, 02:42 PM
<div class="bbCodeBlock bbCodeQuote" data-author="Elinea"> <aside> <div class="attribution type">Elinea said: <a href="index.php?goto/post&id=6269204#post-6269204" class="AttributionLink">↑</a> </div> <blockquote><span class="ae_quote_symbol">“</span><span class="ae_quote_content">Mount only comes from Oliver, the tradeskill buffer in Mara. There hasn't been one included in the adventuring level buff box.</span><span class="ae_quote_symbol">”</span></blockquote> </aside></div>My spouse rolled a new SK beta character last night and was given a green pterodon mount. He didn't buy it, it was automagically in his mount window after buffing his character. They might be giving them to newly rolled toons now? Hopefully.

Elinea
10-22-2015, 03:44 PM
<div class="bbCodeBlock bbCodeQuote" data-author="Tinrae"> <aside> <div class="attribution type">Tinrae said: <a href="index.php?goto/post&id=6269940#post-6269940" class="AttributionLink">↑</a> </div> <blockquote><span class="ae_quote_symbol">“</span><span class="ae_quote_content">My spouse rolled a new SK beta character last night and was given a green pterodon mount. He didn't buy it, it was automagically in his mount window after buffing his character. They might be giving them to newly rolled toons now? Hopefully.</span><span class="ae_quote_symbol">”</span></blockquote> </aside></div>My apologies. Apparently they added the mount into the package later, after the initial wave of folks created characters. When I made my toon, there was only the Far Seas pegasus available from Oliver for a flying mount.

Tinrae
10-22-2015, 04:20 PM
<div class="bbCodeBlock bbCodeQuote" data-author="Elinea"> <aside> <div class="attribution type">Elinea said: <a href="index.php?goto/post&id=6269989#post-6269989" class="AttributionLink">↑</a> </div> <blockquote><span class="ae_quote_symbol">“</span><span class="ae_quote_content">My apologies. Apparently they added the mount into the package later, after the initial wave of folks created characters. When I made my toon, there was only the Far Seas pegasus available from Oliver for a flying mount.</span><span class="ae_quote_symbol">”</span></blockquote> </aside></div> <br />Nothing to apologize for, friend. <img src="/images/smilies/smile.gif" alt="Smile" /> I made my beta toon early on too, so I've also got the pack Pegasus.