PDA

View Full Version : Um ok... what just happened?


Arcturys
01-07-2012, 02:05 AM
<p>All of us in Mumble just experienced the same thing simultaneously: EverQuest crashed and gave us all error messages, and when attempting to log back in it gave a big red error message at the launcher.</p>

Michayla
01-07-2012, 02:07 AM
<p>Yup.</p><p>Upon logging into my alt account, it says the server is down.</p>

Mizlek
01-07-2012, 02:07 AM
<p>That's what I got also. I'm on AB by the way.</p><p>-Miz</p>

Arcturys
01-07-2012, 02:09 AM
<p>I checked the server status and it looks like ALL servers for ALL SOE games went down at the same time. So either a hub went down, or they lost power.</p>

Mizlek
01-07-2012, 02:10 AM
<p>Fun. Did we get hacked again?</p><p> Oh, that just means the power went down?</p><p>Looks like login is back up already.</p><p>-Miz</p>

Arcturys
01-07-2012, 02:25 AM
<p>This gets even weirder. This affected multiple servers, but not everyone on those servers got kicked. So what's the common denominator?</p>

Felshades
01-07-2012, 02:29 AM
<p><cite>Arcturys wrote:</cite></p><blockquote><p>This gets even weirder. This affected multiple servers, but not everyone on those servers got kicked. So what's the common denominator?</p></blockquote><p>Power.</p><p>Each zone is on either a different piece or different place on the hardware. If one part of the blade fails, others holding the rest of the server up won't necessarily, esp if they're on different machines.</p>

Grumble69
01-07-2012, 03:16 AM
<p>Hamster Anonymous strikes.</p>

Elomort
01-07-2012, 03:17 AM
<p>You also can't authenticate to station.sony.com</p>