PDA

View Full Version : Severe problems with train tracks :(


auldiyen01
12-12-2010, 03:55 PM
<p>Hi all</p><p>I am trying to place train tracks in the GH using the indium cage bars. I have them all flat but every time i move one into place it spins itself around and moves off to the side <img src="/smilies/9d71f0541cff0a302a0309c5079e8dee.gif" border="0" alt="SMILEY" /></p><p>I am totally stumped <img src="/smilies/9d71f0541cff0a302a0309c5079e8dee.gif" border="0" alt="SMILEY" /> as to what im doing wrong</p>

Geden
12-12-2010, 04:22 PM
<p><span style="color: #99cc00;"><span style="font-size: medium;"><span style="font-family: book antiqua,palatino;">This bug is sometimes called a "twitch" bug and occurs because we enter whole numbers for pitch. For example entering pitch of 90.001 will still cause cage bars to rotate out of place. This is, I suspect, because game cannot decide between -90 and 90 degrees. </span></span></span></p><p><span style="color: #99cc00;"><span style="font-size: medium;"><span style="font-family: book antiqua,palatino;"><span style="text-decoration: underline;">Solution</span>: enter a whacky number like 89.89764515 or 90.0274855Merry Frostfell and I hope this helps you! </span></span></span><img src="/eq2/images/smilies/283a16da79f3aa23fe1025c96295f04f.gif" border="0" /></p>

auldiyen01
12-12-2010, 06:25 PM
<p>yay great ty <img src="/smilies/3b63d1616c5dfcf29f8a7a031aaa7cad.gif" border="0" alt="SMILEY" />...i was entering whole numbers. </p>