PDA

View Full Version : Player Station Guild Chat


Jordash
05-27-2008, 03:39 PM
<p>Does it work for you if it doesnt then please respond to this, If it does work please help me understand what's wrong on my end, I have a case that was escalated but that could be on a long list of things to do.</p><p>Please do not start a flame war in here if it has nothing to do with you or you dont care about it, Some of us do and I would like to keep this clean so I can fwd this to the techs to let them know that other people are also seeing the same as me.</p>

Spyderbite
05-27-2008, 04:30 PM
Huh?Not flaming or anything. I just don't understand what the issue is that you're reporting or asking if others are having trouble with.Are you talking about the Beta Station Launcher friends chat? If so, that belongs in the Bugs forum on the Station Launcher forum.If you're talking about in game guild chat.. you probably need to be more specific about what the problem is so people can either relate or not. Also, probably best for the Technical Support forums since it is a Technical Issue you are investigating.

Aurumn
05-27-2008, 04:36 PM
<p>If you're referring to Station Players (EQ2 Players website) guild chat function, you'll want to post this in the <a rel="nofollow" href="http://forums.station.sony.com/eq2/forums/show.m?forum_id=2599" target="_blank">EQ2Players</a> forum</p><p>**Edit: stumbled upon an <a href="http://forums.station.sony.com/eq2/posts/list.m?start=15&topic_id=414314" rel="nofollow" target="_blank">ongoing thread </a>on the matter</p>