PDA

View Full Version : Why isn't there a "Test Servers FAQ" stickied at the top of this forum?


Bozidar
05-22-2007, 03:38 PM
<p>Seriously.. </p><p>How do i copy a character over?</p><p>How do i create a macro for the test version vs production version?</p><p>Is there another forum where a stickied forum FAQ would be more appropriate for this topic?</p>

Anastasie
05-22-2007, 04:15 PM
<p>Only pvp characters can /testcopy over to the pvp test server. PVE does not have that service.  It you log into the toon you want to copy over to test, simply type /testcopy in your chat window and it should take a few hours for a copy of that toon to be made available on the pvp test server. Here is a link to some instructions. </p><p><a href="http://forums.station.sony.com/eq2/posts/list.m?topic_id=170" target="_blank" rel="nofollow">http://forums.station.sony.com/eq2/....m?topic_id=170</a></p>

kreepr
05-22-2007, 05:01 PM
<p><span style="color: #ff0000">It's about time you are copying to test.... </span></p><p><span style="color: #ff0000">If you get it done I will be on tonight on mukblud send me a tell.</span></p>