PDA

View Full Version : Forum Signature Not Working?


Morgane
03-13-2007, 10:11 AM
<p>I'd like to have a nifty signature showing my stats but it doesn't seem to be working for me. I went to my profile and got the URL and plugged it in under "forum signature url"... is there something else I should be doing? Thanks in advance for any help. <img src="/smilies/3b63d1616c5dfcf29f8a7a031aaa7cad.gif" border="0" alt="SMILEY" /></p><p>Jihrun</p>

Tstorm
03-13-2007, 11:22 AM
There is a thread that shows how to do this on the <a href="http://forums.station.sony.com/eq2/forums/show.m?forum_id=2603" target="_blank" rel="nofollow">Signatures Forum</a>.  See <a href="http://forums.station.sony.com/eq2/posts/list.m?start=0&topic_id=346651#3932841" target="_blank" rel="nofollow">this thread</a>. <img src="/smilies/3b63d1616c5dfcf29f8a7a031aaa7cad.gif" border="0" alt="SMILEY" />

Morgane
03-13-2007, 11:26 AM
<cite>Tstorm wrote:</cite><blockquote>There is a thread that shows how to do this on the <a href="http://forums.station.sony.com/eq2/forums/show.m?forum_id=2603" target="_blank" rel="nofollow">Signatures Forum</a>.  See <a href="http://forums.station.sony.com/eq2/posts/list.m?start=0&topic_id=346651#3932841" target="_blank" rel="nofollow">this thread</a>. <img src="/smilies/3b63d1616c5dfcf29f8a7a031aaa7cad.gif" border="0" alt="SMILEY" /></blockquote><p> Ah... thanks. I must have missed the Signature forum. :-</p><p> Jihrun</p>

Morgane
03-13-2007, 11:38 AM
<p>Aaa-HA! Gotta put <img src> tag in front of the URL. Just in case anyone else with the same problem reads this. <img src="/smilies/3b63d1616c5dfcf29f8a7a031aaa7cad.gif" border="0" alt="SMILEY" /></p>