PDA

View Full Version : What is up with forum personae??


Thunderthyze
02-23-2007, 08:00 PM
<p>Sometimes when I post my personae comes up as my account name and then at other times as my selected personae. I'm not fiddling around with my profile settings.....whats happening?</p>

Snowdonia
02-26-2007, 05:46 PM
Same is happening to me and it's irritating! My post names should *always* read Snowdonia and *NEVER* Peter1968. *shakes a fist at her hubby old lady style for giving the account's forum name such a "him" name*

Snowdonia
02-26-2007, 05:47 PM
SEE! *points at her name in the above post* Which btw was using the Quick Reply method of posting but that is the first time I've used that function so does not explain away any of my other posts that do not display the correct personae.

Snowdonia
02-26-2007, 07:10 PM
Testing something...

Snowdonia
02-26-2007, 07:11 PM
Nope, it's not my omission of my sig that is causing it either. (I only like to have my sig posted once per thread)

steelbadger
02-26-2007, 09:06 PM
Happens to me also, kinda annoying, I never know who I am <img src="/smilies/69934afc394145350659cd7add244ca9.gif" border="0" alt="SMILEY" />

Cadaveria
03-01-2007, 08:40 PM
When I do "post reply", I post as the identity I chose. When I hit the "quote" button, I post as my station name. Glad to see it's not just me having trouble.

Pogopuschel
03-02-2007, 08:01 AM
If you can also manage to find out when it says "[email protected]" and when the server name is omitted you are my hero. <img src="/smilies/3b63d1616c5dfcf29f8a7a031aaa7cad.gif" border="0" alt="SMILEY" />

Thunderthyze
03-02-2007, 09:41 AM
[email protected] wrote: <blockquote>Happens to me also, kinda annoying, I never know who I am <img src="/smilies/69934afc394145350659cd7add244ca9.gif" border="0" alt="SMILEY" /> </blockquote><p> Neither do I......who the hell are you again?? <img src="/smilies/8a80c6485cd926be453217d59a84a888.gif" border="0" alt="SMILEY" /></p><p>Have to say I preferred your old "zoom assassin / zoom ninja" sig matey</p><p>So in case this is still borked....this is Thunderthyze, posting as Holymoly, leader of the Conclave, Runnyeye <img src="/smilies/b2eb59423fbf5fa39342041237025880.gif" border="0" alt="SMILEY" /></p>

Thunderthyze
03-02-2007, 09:42 AM
<p>Yup.....thought so.</p><p> <span style="font-size: medium">SOE PLEASE FIX THIS!!</span></p><p><span style="font-size: x-small">It really is terribly vexxing</span></p>

lmhotep
03-02-2007, 01:08 PM
Yea this is definately caused by quoting something everytime ya do so the handle gets changed.

Scarrlette
03-02-2007, 02:03 PM
There is a whole long list of very weird forum glitches.  Hopefully they will all get fixed soon.

Palidinaya
03-06-2007, 01:38 PM
My problem seems to be much worse. I am admin of our forums but now everyone's access is denied and the problem has been ongoing since the beginning of the time here and it hasnt been fixed. We have all stopped our add on subscriptions due to this.