PDA

View Full Version : Server rank and avatar question?


Thunderthyze
02-16-2007, 08:36 AM
<p>OK..I know there are issues with the new server ranks but I have been posting here since September 2005 and am showing up as "Forum User". Any idea when these new ranks will be sorted out?</p><p>Secondly, I see some posters have their server, guild and rank details as part of their avatar. How do you set this up?</p><p>However I do appear to be able to edit! <img src="/smilies/e8a506dc4ad763aca51bec4ca7dc8560.gif" border="0" alt="SMILEY" /></p>

sompet_eq2
02-16-2007, 08:48 AM
<cite>Thunderthyze wrote:</cite><blockquote><p>Secondly, I see some posters have their server, guild and rank details as part of their avatar. How do you set this up?</p></blockquote>Click my profile at the top, click switch persona. You can select one of your characters or your forum name.

Thunderthyze
02-16-2007, 09:23 AM
<p>Great! <img src="/smilies/e8a506dc4ad763aca51bec4ca7dc8560.gif" border="0" alt="SMILEY" /></p><p>Unfortunately I pressed the wrong radio button and now instead of my guild leader main I am posting under an alt! <img src="/smilies/e78feac27fa924c4d0ad6cf5819f3554.gif" border="0" alt="SMILEY" /></p><p>Double bugger but I can't now change it back for 24 hours!! <img src="/smilies/0320a00cb4bb5629ab9fc2bc1fcc4e9e.gif" border="0" alt="SMILEY" /></p><p>Thanks for the heads up though mate!</p>

sompet_eq2
02-16-2007, 10:41 AM
Yeah, the layout is misleading at first. And it seems to be a little buggy. I went to that page when I wrote my prev post, but navigated away without selecting save. After that my previous post was created with my forum name not with [email protected], althought it still showed [email protected] as my selected persona. Now I changed back to sompet and changing it back to Dyrax tomorrow...

SmCaudata
02-18-2007, 12:39 PM
Yes. I am registered Nov 2004 and I am a forum user apparently.  It's okay since I have edit I guess, but the fact that it just seems broken for some people and not others is annoying. Edit:  I just made three posts in a row and they used Char Name, old forum name, and Char name for handles in that order...very buggy right now.

EtoilePirate
02-18-2007, 01:13 PM
<cite>Thunderthyze wrote:</cite><blockquote><p>OK..I know there are issues with the new server ranks but I have been posting here since September 2005 and am showing up as "Forum User". Any idea when these new ranks will be sorted out?</p><p>Secondly, I see some posters have their server, guild and rank details as part of their avatar. How do you set this up?</p><p>However I do appear to be able to edit! <img src="/smilies/e8a506dc4ad763aca51bec4ca7dc8560.gif" border="0" alt="SMILEY" /></p></blockquote> Same problem.  :-/  Six days away from earning the highest "two year registered" forum rank and I'm a "Forum User" myself. Of course, I can't put my guild info in my sidebar because I play on Test. <img src="/smilies/9d71f0541cff0a302a0309c5079e8dee.gif" border="0" alt="SMILEY" />  Alas.  But it would be nice to have my Lord / Loremaster title working, hehe.

Thunderthyze
02-20-2007, 12:08 PM
I seem to remember a similar issue with the EvE forums whereby your character's avatar could take months to get updated individually by the devs......allegedly!