PDA

View Full Version : Figured something out re: posting as character


Krystara
02-14-2007, 04:48 PM
<p>I've just run a couple of tests and figured out that if I "post new" or use the "post reply" button, I can post as the character I've chosen (Lysari).</p><p>If I use either "quick reply" or "quote" to reply to the thread, I use my forum handle (Krystara).  I have no idea if this is what is intended (I doubt it), or if it's a bug.  But at least this way, you'll be in controll of who shows up on the side.  Hope this helps with some of the confusion.</p>

Bayne
02-14-2007, 07:17 PM
I figured out the same thing. This is with Post Reply button at the top

Bayne
02-14-2007, 07:17 PM
<cite>Bayne wrote:</cite><blockquote>I figured out the same thing. This is with Post Reply button at the top </blockquote> This is with the "Quote" button Edit: Notice the Quote on my own previous post uses my old forum handle instead of what shows as my choses character. Any chance this can be fixed so all my posts can be done with my chosen character?

Nuhus
02-14-2007, 08:58 PM
Thank you for pinpointing this.. it's been driving me nuts! <img src="/smilies/3b63d1616c5dfcf29f8a7a031aaa7cad.gif" border="0" alt="SMILEY" />

Krystara
02-15-2007, 01:20 AM
I just sat and spammed a thread until I got the pattern down.  I couldn't stand it anymore!  I hate it when things don't do what I expect them to do.

Fortai
02-15-2007, 02:08 AM
Thank you for bringing this problem to light.  I was wondering why I wasn't posting as my character, since most of my posts lately have been quotes. I hope this bug is fixed soon.