PDA

View Full Version : Not saving new post status


Nastharl
02-13-2007, 10:19 PM
Using firefox, i'm finding that after reboots, and when i drop the browser, the forum loses track of which posts are unread. aka, Posts i've never read will mark themself as read. Edit : If i click show new unread posts since my last visit, it shows up with none. This is even with the icon for new posts actually showing sometimes.

Selfea
02-14-2007, 07:23 AM
I'm finding the 'read new posts' isn't working either. I suspect it hasn't been fully implemented yet.

Nastharl
02-15-2007, 06:07 PM
Its gotten really bad now. Now its clearing new post status fairly regularly on forums i've never touched.

Fringe
02-15-2007, 08:14 PM
Same here. This board showed now new posts from the main page but when I entered there were several. The Show New Post Since Last Visit hasn't worked for me yet.

Ramokk
02-15-2007, 08:52 PM
I was having this problem earlier, as well (posts not being marked as read), and even got an Internal Error message once. It looks like it's working better now, though, at least for the posts that I've read during this session...

thedu
02-15-2007, 09:04 PM
Seeing the same thing with FireFox

Cusashorn
02-16-2007, 01:12 AM
It's not FireFox you guys. it's the boards themselves. For some reason, they keep marking all posts as read after a certain time, regardless of whether you view them or not.

Cusashorn
02-17-2007, 08:53 PM
Bump. If this is a bug with the forums, it'd be nice to know that it is.