PDA

View Full Version : Higher tier fuel consumed in lower tier combines...


Shunidar
02-14-2005, 03:40 AM
<DIV>Currently the crafting system allows you to use higher tier fuel to craft lower tier items.  This sounds like an ok idea at first, but it is leading to a lot of accidentally used higher tier fuel.  Particularly when you have a small stack of higher tier fuel on hand and the crafting window automatically picks the higher tier stuff.</DIV> <DIV> </DIV> <DIV>PS, please look at the usefulness of woodworker arrows/totems, alchemist poisons/potions, weaponsmith thrown weapons.  No one will buy T5 arrows for 7g under the current system.</DIV> <P>Message Edited by Shunidar on <SPAN class=date_text>02-13-2005</SPAN> <SPAN class=time_text>02:41 PM</SPAN></P><p>Message Edited by Shunidar on <span class=date_text>02-15-2005</span> <span class=time_text>07:10 AM</span>

Ceruline
02-14-2005, 06:46 AM
I'd like to second this comment... Realized today I was using T2 fuel while making T1 items instead of the T1 I had just bought... I'd advocate the fuel defaulting to the lowest valid tier available.

Kwoung
02-14-2005, 11:51 AM
<BR> <BLOCKQUOTE> <HR> Ceruline wrote:<BR>I'd like to second this comment... Realized today I was using T2 fuel while making T1 items instead of the T1 I had just bought... I'd advocate the fuel defaulting to the lowest valid tier available.<BR> <HR> </BLOCKQUOTE><BR> Yes please... made some very expensive lower level ingredients because of this a few times now. It is not uncommon for me to have more than 1 tiers worth of stuff on me.. and fuel defaulting to the most expensive... needs to be reversed.

tesarei
02-14-2005, 07:21 PM
<DIV>rather then wory about tier of fuel i wish it would just use multibples of the fuel . then i dont have to rember wich fuel i have to have on hand. there is enf stuff for me to rember without adding in this complication... </DIV> <DIV> </DIV> <DIV>now did i need a wire fililment or a filiment fillement ummm fireball..... there that solves that.</DIV>