PDA

View Full Version : command toggle "/showhood" bugged!!


guillero
01-28-2005, 10:48 PM
<DIV><STRONG>Hey everyone,</STRONG></DIV> <DIV><STRONG></STRONG> </DIV> <DIV><STRONG>The toggle /showhood seems to be bugged?? At least on the robes of the mages class!</STRONG></DIV> <DIV><STRONG></STRONG> </DIV> <DIV><STRONG>Since I used the toggle to put of my hood ..I cant get it back up!  Other peeps have tried it too....didnt work either!</STRONG></DIV> <DIV><STRONG></STRONG> </DIV> <DIV><STRONG>So...it seems that this toggle only works one way...turn off your cap of the robe!  But you cant put it back on! <img src="/smilies/9d71f0541cff0a302a0309c5079e8dee.gif" border="0" alt="SMILEY" /></STRONG></DIV> <DIV><STRONG></STRONG> </DIV> <DIV><STRONG>greetz,</STRONG></DIV> <DIV><STRONG></STRONG> </DIV> <DIV><STRONG>Guillight (Summoner on Splitpaw server)</STRONG></DIV>

Miral
01-29-2005, 03:53 AM
<DIV>hehe, the level 10 robe doesn't have a hood</DIV>

StrangeFell
01-31-2005, 12:54 AM
actually it does, I took it off to see what looked better right after I recived it and I was unable to turn it back on.

Trull
02-01-2005, 05:32 AM
<DIV>I've also noticed that with a robe on, with the hood up, it looks like I have two hoods! One on my head, and one still on my back!</DIV>

Agathorn
02-01-2005, 06:22 AM
The command works fine, unfortunately some items mainly robes seem to simply not have the artwork to hide the hood.

Miral
02-01-2005, 09:19 AM
<DIV>huh well when i first put it on it was hoodless.... for two classes (summoner and sorcerer)</DIV>

Kwoung
02-01-2005, 12:39 PM
<BR> <BLOCKQUOTE> <HR> Agathorn wrote:<BR>The command works fine, unfortunately some items mainly robes seem to simply not have the artwork to hide the hood.<BR> <HR> </BLOCKQUOTE><BR> Hmm.. not sure about that. On every noobie caster I have made, they came hooded.. the first command I run after completing  IoR quest #4 is usually /showhood to get that sucker off.. I hate hoods on robes.

Treve
02-05-2005, 08:09 PM
<DIV>i'm not very clear on this</DIV> <DIV> </DIV> <DIV>when i put my hood down, does everyone see my cap?...from my side, my head is bald (erudite) and i don't see the cap</DIV>

RoseWhi
02-05-2005, 11:00 PM
<DIV> </DIV> <DIV>I think it depends on whether or not you are wearing a cap.</DIV> <DIV> </DIV> <DIV>If your robe hood is up, /showhood will put it down.</DIV> <DIV>If your robe hood is down, /showhood will toggle whether or not your cap is visible.</DIV> <DIV>To put your hood up, try taking off your cap and using /showhood. You can then put your cap back on "underneath" the hood.</DIV>

Miral
02-06-2005, 02:44 PM
<DIV>tried that and it didnt work either. cap off, /showhood still doesnt put the hood up on my level 10 summoner robe</DIV>

RoseWhi
02-06-2005, 02:59 PM
<BLOCKQUOTE> <HR> Miral wrote:<BR> <DIV>tried that and it didnt work either. cap off, /showhood still doesnt put the hood up on my level 10 summoner robe</DIV><BR> <HR> </BLOCKQUOTE> <DIV>Hmm... well, it was worth a shot. Sounds like you don't just put the hood down, you cut the darn thing off.</DIV>

Miral
02-07-2005, 01:13 PM
<DIV>personally i dont remember EVER having a hood on this robe, but others insist that it did...</DIV>

Grayves
02-09-2005, 11:31 PM
<DIV>Have you tried, instead of /showhood   doing /showhood on   or /showhood off.</DIV> <DIV> </DIV> <DIV>Sorry if that seems wrong, just and idea.  I know the full command actually has on and off in it.</DIV>