PDA

View Full Version : This has been asked 100 times but system wont let me search.


darening
01-08-2005, 08:20 PM
<DIV>How do you set up a test character?</DIV>

darening
01-08-2005, 08:27 PM
<DIV>Sorry to have posted this.  I found the answer on the web.</DIV>

Linolil
01-09-2005, 09:08 AM
<blockquote><hr>dareninger wrote:<DIV>How do you set up a test character?</div><hr></blockquote>FAQ:http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=faq&message.id=17