R3dRover9
07-09-2009, 12:05 AM
<table ><tbody><tr><td><p>ok so i tried to download and play this game with my old computer and i learned i didnt have pixel or vertex shaders on my graphics card, so i went out and bought a new computer. Think i'm good to play now?</p><p>System Information</p></td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>Manufacturer</td><td>HP-Pavilion</td></tr><tr><td> </td><td>Total Number of Logical CPUs</td><td>4</td></tr><tr><td> </td><td>Total Physical Memory</td><td>4.00 GB</td></tr><tr><td> </td><td>Total Number of Optical Drives</td><td>1</td></tr><tr><td> </td><td>Total Number of Hard Drives</td><td>2</td></tr><tr><td> </td><td>Total Number of Video Cards</td><td>3</td></tr><tr><td> </td><td>Total Number of Memory Modules</td><td>2</td></tr><tr><td> </td><td>Total Number of DIMM slots</td><td>4</td></tr><tr><td> </td><td>System Name</td><td>OWNER-PC</td></tr></tbody></table><p><table ><tbody><tr><td>Motherboard</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>System Board</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>Chipset</td><td>nVidia MCP79/7A</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>Base Board</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>Manufacturer</td><td>Quanta Computer INC.</td></tr><tr><td> </td><td>Product</td><td>Whippet</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>BIOS</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>Vendor</td><td>American Megatrends Inc.</td></tr><tr><td> </td><td>Release Date</td><td>12/03/2008</td></tr><tr><td> </td><td>BIOS Version String</td><td>5.00</td></tr><tr><td> </td><td>ROM Size</td><td>1.00 MB</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>Name</td><td>Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz</td></tr><tr><td> </td><td>Cores</td><td>4</td></tr><tr><td> </td><td>Threads</td><td>4</td></tr><tr><td> </td><td>Current Speed</td><td>2.83 GHz</td></tr><tr><td> </td><td>Features</td><td>MMX, PSE36, EM64T, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1, XD, VMX</td></tr><tr><td> </td><td>L1 Instruction Cache</td><td>4 x 32.00 kB</td></tr><tr><td> </td><td>L1 Data Cache</td><td>4 x 32.00 kB</td></tr><tr><td> </td><td>L2 Cache</td><td>2 x 6.00 MB</td></tr></tbody></table></p><p><table ><tbody><tr><td>Total Physical Memory</td><td>4.00 GB</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>2048 MB DDR2-SDRAM (PC2-6400 / 800 MHz)</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>Memory Size</td><td>2.00 GB</td></tr><tr><td> </td><td>Memory Type</td><td>DDR2-SDRAM (PC2-6400 / 800 MHz)</td></tr><tr><td> </td><td>Memory Manufacturer</td><td>Kingston</td></tr><tr><td> </td><td>Memory Manufacture Date</td><td>Week 44, Year 2008</td></tr><tr><td> </td><td>Memory Part Number</td><td>HP800D2N5/2G-H</td></tr><tr><td> </td><td>Memory Serial Number</td><td>A43CA6F9</td></tr><tr><td> </td><td>Memory Revision Code</td><td>4145</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>2048 MB DDR2-SDRAM (PC2-6400 / 800 MHz)</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>Memory Size</td><td>2.00 GB</td></tr><tr><td> </td><td>Memory Type</td><td>DDR2-SDRAM (PC2-6400 / 800 MHz)</td></tr><tr><td> </td><td>Memory Manufacturer</td><td>Kingston</td></tr><tr><td> </td><td>Memory Manufacture Date</td><td>Week 44, Year 2008</td></tr></tbody></table></p><p>HP - C: <table ><tbody><tr><td> </td><td>Drive Letter</td><td>C</td></tr><tr><td> </td><td>Volume Name</td><td>HP</td></tr><tr><td> </td><td>Volume Serial Number</td><td>2803-E14C</td></tr><tr><td> </td><td>File System</td><td>NTFS</td></tr><tr><td> </td><td>Volume Capacity</td><td>290.05 GB</td></tr><tr><td> </td><td>Volume Free Space</td><td>260.20 GB</td></tr><tr><td> </td><td>Volume Used Space</td><td>29.84 GB</td></tr></tbody></table></p><p>HP_Drive - E: <table ><tbody><tr><td> </td><td>Drive Letter</td><td>E</td></tr><tr><td> </td><td>Volume Name</td><td>HP_Drive</td></tr><tr><td> </td><td>Volume Serial Number</td><td>EAD4-AAF7</td></tr><tr><td> </td><td>File System</td><td>NTFS</td></tr><tr><td> </td><td>Volume Capacity</td><td>298.09 GB</td></tr><tr><td> </td><td>Volume Free Space</td><td>297.99 GB</td></tr><tr><td> </td><td>Volume Used Space</td><td>98.88 MB</td></tr></tbody></table></p><p><table ><tbody><tr><td>Optiarc BD DRV BC-5600S SCSI CdRom Device</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>Model Number</td><td>Optiarc BD DRV BC-5600S</td></tr><tr><td> </td><td>Serial Number</td><td>1024927Q311</td></tr><tr><td> </td><td>Firmware Revision</td><td>1H07</td></tr><tr><td> </td><td>Drive Letter</td><td>F</td></tr><tr><td> </td><td>Readable Media</td><td>CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-RAM, DVD-R, DVD-RW, DVD-R DL, DVD+R, DVD+RW, DVD+R DL, BD-ROM, BD-R, BD-RE</td></tr><tr><td> </td><td>Writable Media</td><td>CD-R, CD-RW, DVD-RAM, DVD-R, DVD-RW, DVD-R DL, DVD+R, DVD+RW, DVD+R DL</td></tr><tr><td> </td><td>Write Strategy</td><td>TAO, SAO, RAW, RAW-MS</td></tr><tr><td> </td><td>Driver</td><td>c:windowssystem32driverscdrom.sys</td></tr><tr><td> </td><td>Driver Version</td><td>6.0.6001.18000, 6-21-2006</td></tr></tbody></table></p><p><table ><tbody><tr><td>Video Card</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>NVIDIA GeForce 9800 S</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>Manufacturer</td><td>NVIDIA</td></tr><tr><td> </td><td>Video Card Chip Type</td><td>GeForce 9800 S</td></tr><tr><td> </td><td>Video Card Memory</td><td>512.00 MB</td></tr><tr><td> </td><td>Video Card BIOS</td><td>Version 62.94.5c.0.6</td></tr><tr><td> </td><td>Driver</td><td>c:windowssystem32driversnvlddmkm.sys</td></tr><tr><td> </td><td>Driver Version</td><td>7.15.11.7686, 11-3-2008</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>NVIDIA GeForce 9800 S</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>Manufacturer</td><td>NVIDIA</td></tr><tr><td> </td><td>Driver</td><td>c:windowssystem32driversnvlddmkm.sys</td></tr><tr><td> </td><td>Driver Version</td><td>7.15.11.7686, 11-3-2008</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>NVIDIA nForce 760i SLI</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>Manufacturer</td><td>NVIDIA</td></tr><tr><td> </td><td>Driver</td><td>c:windowssystem32driversnvlddmkm.sys</td></tr><tr><td> </td><td>Driver Version</td><td>7.15.11.7686, 11-3-2008</td></tr></tbody></table></p><p><table ><tbody><tr><td>Sound Card</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>Creative SB X-Fi</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>Manufacturer</td><td>Creative Technology, Ltd.</td></tr><tr><td> </td><td>Memory Resources</td><td>Memory : 0xFBFF0000h - 0xFBFFFFFFh, Memory : 0xFBC00000h - 0xFBDFFFFFh, Memory : 0xF4000000h - 0xF7FFFFFFh</td></tr><tr><td> </td><td>Driver</td><td>c:windowssystem32driversctaud2k.sys</td></tr><tr><td> </td><td>Driver Version</td><td>6.0.1.1321, 10-21-2008</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>NVIDIA High Definition Audio</td></tr></tbody></table><table ><tbody><tr><td> </td><td>Manufacturer</td><td>NVIDIA</td></tr><tr><td> </td><td>Driver</td><td>c:windowssystem32driversnvhda64v.sys</td></tr><tr><td> </td><td>Driver Version</td><td>1.0.0.35, 9-5-2008</td></tr></tbody></table></p>