EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire

 

Go Back   EQ2 Forum Archive @ EQ2Wire > EverQuest II > Kunark Ascending Beta > General Beta Discussion
Members List Search Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 11-12-2016, 02:28 AM   #1
Elorastar

New Member
Elorastar's Avatar
 
Posts: n/a
Default

I'm not sure where to post this as I don't see a beta support. Hopefully, someone who sees this here, possibly even a Dev will have an answer.

I've been playing beta with no problems and logged off last night Thursday Nov. 10. This afternoon it was a different story. I'll number what happens to show what I am seeing:
1 - EQ2 Kunark Ascending loading screen takes a very long time
2 - Caching appearances starts but has a long stall at 80%
3 - Creating entities also takes a very long time.
4 - Character screen finally loads but my lone beta character is invisible
5 - I click 'play' to enter world
6 - at first it loads at a decent speed and then when I see 'Obulus Frontier, adding character to zone', it basically locks up
7 - after a lengthy time, I see 'updating environment map' but once again it seems to lock up
8 - Loading UI resources, same things as #7 and #8
9 - Finally, the screen opens where I logged off last night right beside the Crypt of Dalnir
10 - Merc I logged with won't fully load, I can't see my character or move around or anything
11 - I could see chat and I was finally able to click onto Crypt of Dalnir: Baron's Workshop (tradeskill) which I do need only to get repetition of #7, #8 and #10

I am so close to the end of both the sig questlines and now this.

Everything works just fine on the live server. I've logged with every character including my main who is the one on beta. I am going to try a final time right now and if it is still the same, then I guess I give up and cross my fingers that once the xpac goes live next week, I am not going to have problems such as this.

Thanks so much for reading this rather lengthy post and a big thank you if you have an answer for me.Smile
  Reply With Quote
Old 11-12-2016, 02:45 AM   #2
Elorastar

New Member
Elorastar's Avatar
 
Posts: n/a
Default

  Reply With Quote
Old 11-12-2016, 02:48 AM   #3
Elorastar

New Member
Elorastar's Avatar
 
Posts: n/a
Default

I just tried again, same logging problems/lockups, same invisible character etc. I tried downsizing the screen and then I was able to go out the doorway and fly to Twark BUT everything is invisible to me even though I can see they are there on track.
I give up for now and hope someone has an answer for me soon. Thanks
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:12 PM.

vBulletin skin by: CompleteGFX.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
All threads and posts originally from the EQ2 and Station forums operated by Sony Online Entertainment. Their use is by express written permission.